امشب که خونه بودیم، گوشی ش زنگ خورد؛ دیدم جواب نمیده، گفتم چرا جواب نمیدی؟ گفت بابا دختر داییمه که هروقت یه جا کارش گیر میکنه زنگ میزنه همش از من کمک میخواد ( مشکل الان دختر دایی ش نیست ها، داستان دختر دایی ش اینه که چندوقت پیش یه مشکل حقوقی براش پیش اومده بود، از شوهرم کمک خواست و اونم چون آشنا زیاد داره کمک کرد، بعد باز چندوقت بعدش یه مشکل اداری داشت باز زنگ زد و شوهرم راهنماییش کرد؛ این و توضیح دادم بدونید که دختر دایی ش سر این مسائل چندبار زنگ زده و منم کامل در جریان بودم چون هردفعه جلو من صحبت کرد و راهنمایی کرد)
بعد گفتم خب حالا جواب بده گناه داره. گوشی ش دوباره زنگ خورد جواب داد، صدای یه خانم بود ولی من اصلا نمیدونم واقعا دختر دایی ش بود یا نه. اینم تا گوشی و ورداشت گفت سلام سارا چطوری ؟ (اسم دختر دایی ش )
نمیدونم چرا، ولی حس کردم طرف پشت خط جا خورد که چرا سارا خطابش کرده... بعد انگار اونیکه پشت خط بود که واقعا نمیدونم دختر داییش بود یا یه کس دیگه، انگاری گفت (میگم انگاری گفت چون مطمین نیستم اون همچین چیزیزو گفت یا شوهرم بحث و این سمتی برد که بهش بفهمونه من اونجام)
گفت: دوستم و به خاطر حجاب ماشینش توقیف شده فلان، چیکار کنه. ولی یهو شوهرم وسطش گفت الو الو، انگار مثلا قطع شده باشه. من تو اتاق با پسرم مشغول بودم اما حس کردم داره به طرف پیام میده (حسم این بود که داره بهش میگه مثلا خانمم اینجاست حواست/باشه)
و دوباره زنگ زد و شروع کرد راهنمایی کردن که باید بری فلان جا بپرسی و اینا و خدافظی کرد...
حس خیلی بدی گرفتم. نمیدونم شاید اشتباه میکنم. شما بودید چیکار میکردید؟ حداقل تا فردا غروب که برگرده خونه نمیتونم گوشی ش رو چک کنم که اونم ممکنه پاک کنه همه چی و. به دختر داییش پیام بدم ببینم اون بوده یا نه؟