2777
2789

امشب که خونه بودیم، گوشی ش زنگ خورد؛ دیدم جواب نمیده، گفتم چرا جواب نمیدی؟ گفت بابا دختر داییمه که هروقت یه جا کارش گیر میکنه زنگ میزنه همش از من کمک میخواد ( مشکل الان دختر دایی ش نیست ها، داستان دختر دایی ش اینه که چندوقت پیش یه مشکل حقوقی براش پیش اومده بود، از شوهرم کمک خواست و اونم چون آشنا زیاد داره کمک کرد، بعد باز چندوقت بعدش یه مشکل اداری داشت باز زنگ زد و شوهرم راهنماییش کرد؛ این و توضیح دادم بدونید که دختر دایی ش سر این مسائل چندبار زنگ زده و منم کامل در جریان بودم چون هردفعه جلو من صحبت کرد و راهنمایی کرد)

بعد گفتم خب حالا جواب بده گناه داره. گوشی ش دوباره زنگ خورد جواب داد، صدای یه خانم بود ولی من اصلا نمیدونم واقعا دختر دایی ش بود یا نه. اینم تا گوشی و ورداشت گفت سلام سارا چطوری ؟ (اسم دختر دایی ش )

نمیدونم چرا، ولی حس کردم طرف پشت خط جا خورد که چرا سارا خطابش کرده... بعد انگار اونیکه پشت خط بود که واقعا نمیدونم دختر داییش بود یا یه کس دیگه، انگاری  گفت (میگم انگاری گفت چون مطمین نیستم اون همچین چیزیزو گفت یا شوهرم بحث و این سمتی برد که بهش بفهمونه من اونجام)

گفت: دوستم و به خاطر حجاب ماشینش توقیف شده فلان، چیکار کنه. ولی یهو شوهرم وسطش گفت الو الو، انگار مثلا قطع شده باشه. من تو اتاق با پسرم مشغول بودم اما حس کردم داره به طرف پیام میده (حسم این بود که داره بهش میگه مثلا خانمم اینجاست حواست/باشه)

و دوباره زنگ زد و شروع کرد راهنمایی کردن که باید بری فلان جا بپرسی و اینا و خدافظی کرد...

حس خیلی بدی گرفتم. نمیدونم شاید اشتباه میکنم. شما بودید چیکار میکردید؟ حداقل تا فردا غروب که برگرده خونه نمیتونم گوشی ش رو چک کنم که اونم ممکنه پاک کنه همه چی و. به دختر داییش پیام بدم ببینم اون بوده یا نه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همش ک شد حدس و گمان 

برو تماساشو چک کن همین

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

اره به دختزداییش زنگ بزن بگو مشکل دوستت حل شدیانه ببین چجوری جواب میده

ازین میترسم که اگر دختر دایی ش نبوده باشه، اونم میفهمه یه شوهرم شک کردم😓😓نمیخوام‌همه بفهمن چیکار کتم 😔😔😔

اخی عزیزم

اگه میتونی فردا بزنگ دختر داییش به یه بهانه ای و از زیر زبونش بکش زنگ زده یا نه

میتونی بدون مقدمه بپرسی مشکل دوستش حل شده یا نه

اگه جا خورد و بی خبر بود یعنی اون نبوده

بنظرم به دختر داییش زنگ‌ بزن فردا یجوری بکشون از زیر زبونش ببین خودش بوده یا نه...مثلا بگو دوستم بخاطر کشف حجاب اس ام اس اومده براش اگر واقعا اون بوده تعريف میکنه واسه دوست منم اتفاق افتاده

آنقدر حالم بده که خدا میدونه. دارم از استرس و حال بد بالا میارم

دقیقا میدونم چی میگی.ولی اگه شرایط جداشدن نداری کلا بیخیال باش هروندکه خیلیییی سخته فکرنکردن بهش😓

انسانیت!!!! دین شریفیست که مریدان اندکی دارد👌👌