2777
2789

ک من توی رابطه ام صبح ک از خواب پاشدم رفتم بیرون گوشی رو گذاشتم روی تخت اتفاقی گوشیمو دیدا بود همش چک کرده بود 

حتی کسایی ک مسدود کردم و داخل یه پوشه مخفین 

نگاه کردا بود😐

گفت خودتم بکشی نمیدم گفتم مهم نیست برام تو که همه ی جریانو متوجه شدی😐

الان از سرکار اومد من مثلا خواب بودم در اتاقمو باز کرد یه لحظه نگاهم کرد و رفت توی اتاق خودش درو محکم بست😑

من اصلا نمیخواستم بابام متوجه بشه🙁

خیلی ناراحتم

🫧🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رمز نداره گوشیت 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

حریم شخصی تو ایران معنیی نداره

هرآنچه مرا به درد آورد مرا ساخت🌱                                       روز موفقیت‌نزدیک‌است🥰اندکی صبر...⛅️                                                         کچی کوردستان✌🏿😇   

این رابطه های پوچ به چ دردی میخوره

اگه هم پوچ نیست که بگو بابامم فهمیده قدم پیش بگذار

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

چند سالته؟ 

ممکنه ی مدت خیلی بهت گیر بده و حساسشه روت 

سعی کن کار تابلویی نکنی کمتر بیرون بری ک یواش یواش عادی شه 

بعدم یه توضیحی بده ب بابات راجب چیزایی ک دیده اگ رابطتون خوبه باهم 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤