2777
2789
عنوان

وزن جنین . خوبه یا ن

607 بازدید | 11 پست

هفته ۲۸ و ۳ روز رفتم وزنش  ۱ کیلو و ۲۵۸ گرم بود

الان هفته ۲۹ و ۶ روزم   وزنش ۱ کیلو ۵۴۶ گرمه

وزنش خوبه احتمال داره وزنش تا هفت ۳۸ هفته به ۴ کیلو برسه؟

دیابت ندارم اما قندم لب مرزه و خوراکم خوبه سزارینی هستم دوس دارم بچم تپل باشه

❤️کاربری دست دو نفره❤️

واییی اسیییی فهمیدم نقشه ی خواهر شوهرت چیه...

منتظره تو بری بخوابی بعد شوهرشو رد کنه بره و دوباره ماندگار بشه....

اگه یه درصد دیدی خیییلی خوابت میاد سوییچ ماشین شوهرشو بذار زیر بالشتت بخواب که نتونه شوهررو بفرسته بره....

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واییی اسیییی فهمیدم نقشه ی خواهر شوهرت چیه... منتظره تو بری بخوابی بعد شوهرشو رد کنه بره و دوباره م ...

ن فکر نکنم شوهرش امروز خیلی باهاش دعوا کرد و جروبحث زیاد کشیدن . شوهرش انگار خسته بود ازش و خیلی جدی گفت میریم و اخرشم رفتن خداروشکر .  انگار دنیارو بهم دادن انگار خدا همه آرزوهامو براورده کرده 

❤️کاربری دست دو نفره❤️
ن فکر نکنم شوهرش امروز خیلی باهاش دعوا کرد و جروبحث زیاد کشیدن . شوهرش انگار خسته بود ازش و خیلی جدی ...

خوب خداروشکر عزیزم بخاطرت داشتم از حرص سکته میکردم.....دفعه ی بعد اگه خواست بیاد همون روز اول بهش بگو من مهمان خیلی دوست دارم و هر وقت اومدی خونم قدمت روچشمم، ولی بیشتر از یه روز حوصله ی خواهرو مادرخودمم ندارم،بگو مدلم اینجوریه درون گرام بیشتر تو تنهایی و سکوت ارامش میگیرم دورم شلوغ باشه ذهنم بهم میریزه....قشنگ قاطع بهش همینا رو بگو که باز نخواد لنگر بندازه

ببین منم قبلا مثل تو خیلی خجالتی بودم و ادما سرتق و پررو همیشه بخاطر این ضعفم ازم سواستفاده میکردن...

ولی الان فهمیدم خجالت و تعارف وحیا رو باید واسه ادمی خرج کرد که بفهمه اینچیزا چیه و قدرشو بدونه و رووش اثر بذاره

با ادم پرو و بی ملاحظه باید از خودش پرو ترو بی ملاحظه تر بود تا حساب کار دستش بیاد

میدونم اینا تو حرف گفتنش راحته موقع عمل باز ادم ذاتا دوست داره کوتاه بیاد ولی یه راهش که بتونی باهاشون مثل خودشون رفتار کنی اینه که مدام تو ذهنت فرض کنی که جاتون باهم عوض شده ،ایا تو میتونستی همون رفتارایی که اون داره باهات میکنه باهاش بکنی؟یا اگه میکردنی ایا واکنش خواهر شوهرتم متینانه بود؟

(مثلا فرض کنی خواهرشوهرت حامله باشه و تو برا ivfیه ماه بری خونش با دوتا بچه مثلا و دست به سیاه سفید هم نزنی و هرجا رفتن هم دنبالشون بری....واکنش خواهرشوهرت چی میشد دراون صورت؟ هر کاری که تصور میکنی اون باهات میکرد تو هم انجام بده البته اول با زبون خوش و جوری که خداپسندانه باشه بعد دیدی باز داره خودشو به پرویی میزنه تو هم باید جلوش قاطع باشی تا متوجه بشه....)

🪷 سروناززز 🪷                                                                     

ن فکر نکنم شوهرش امروز خیلی باهاش دعوا کرد و جروبحث زیاد کشیدن . شوهرش انگار خسته بود ازش و خیلی جدی ...

اینی که من دیدم دوروزه دیگر تلپه خونت 😄 متنفرم از زنای احمق حسود بیچاره شوهر وبچه هاش

اینی که من دیدم دوروزه دیگر تلپه خونت 😄 متنفرم از زنای احمق حسود بیچاره شوهر وبچه هاش

خدا نکنهههه.. من ک دارم میرم شهرستان شوهرمم  میرسونه منو   بعد میاد خونه نهایتا ۷ روز خونست و بعد میاد شهرستان 

❤️کاربری دست دو نفره❤️