2777
2789

یه دنیا دلم گرفته  من تو بچگی مجبور ب ازدواج شدم و بعد یکی دو سال جدا شدم و الان ۲۱ سالمه. اصلا طلاقمو ضعف نمیبینم و اتفاقا موهبت خوبی بوده تو زندگیم ولی گویا بعضی از اطرافیانم این فکرشون نیست 

ی دختر دایی دارم ی سال ازم بزرگتره  ی پسر خاله دارم هم همینطور ما سه تا هم بازی بچگی  بودیم   من از بچگی تا ازدواجم و تا بعدش تا الان هنوزززز عاشق پسر خالمم اون نمیدونست تا اینکه بعد طلاقم بهش گفتم و دوسش دارم و اونم قبول کرد و ی ماهی تو رابطه بودیم ولی اینقد سرد بود ک کات کردیم. 

ی چیزی که ناراحتم میکنه اینه ک مامانبزرگم و حتی خالم همیشه میگن علی ( همین عشق من) و سمیرا ( دختر داییم ) برا هم مناسبن و ....   

شوخی میکنم ۱۶ بار نترکیدم 😅

حالا ن سمیرا علی رو میخاد ن علی خودش چیزی گفته. ولی خییییییلی دلم میگیره وبتی اینو تو جمع ها میگن هم بخاطر ترس از دست دادن عشقم هم بخاطر اینکه آیا دلیلی غیر طلاقم هست ک منو مناسب علی نمیدونن ؟   

حتی ی نفر از مامان بزذگم پرسید پس نازگل چی اونو با کی شیپ میکنی ؟  یهو گفت هرکی قسمتش باشه.  ( فرض کن انگار منو در حد ن تنها علی بلکه هیچکدوم از نوه های پسریش ندونست ) حالا من ک خیلی خودمو قبول دارم و غیر علی کسی از اشناها رو هرگز هم حتی قبول نمیکنم. ولی خیلی دلم میگیره و امشب برا محدود بارها دلم گرفت از اینکه مطلقم 😔😔😔

آرزو میکنم علی عاشقم میشد و میموند باهام تا هم به عشقم میرسیدم هم همه اونا ک اینطور راجبم فکر میکنن دماغشون ب خاک بخوره. ولی چ کنم ک علی هم عاشقم نشد. در حالی ن ظاهری ن شخصیتی هیچی ازش کم ندارم 😔. 

علی رو ولش کن

زندگیتو بکن و به خواستگارات فکر کن

اون اگه شمارو میخواست ول نمیکرد 

انشاالله بهترین بخت نصیبت بشه

مگه فقط تنها پسرا، پسرای فامیل هستن که دنبال اونایی؟! 

تجربه ثابت کرده هرچه دور تر بهتر 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علی رو ولش کن زندگیتو بکن و به خواستگارات فکر کن اون اگه شمارو میخواست ول نمیکرد  انشاالله ب ...

ن اصلا برام مهم نیستن پسرای فامیل ولی از اینکه مانانبزرگم منو در حد اونا ندونست ناراحتم. 

و اینکع عزیزم متاسفانه حتی خاستگاری ک ب دلم باشه نیس خیلی خاستگار دارما ولی من خیلی کمالگرا و سخت گیرم و نمیتونم انتخاب کنم. 

ن اصلا برام مهم نیستن پسرای فامیل ولی از اینکه مانانبزرگم منو در حد اونا ندونست ناراحتم.  و ای ...

انشاالله ازدواج خوبی داشته باشی 

یه خدا توکل کن و به خواستگارات فرصت اومدن بده و با مشاوره پیش برو و انتخاب کن