2777
2789
عنوان

بچه های دانشگاه ازاد بیاین

393 بازدید | 17 پست

سلام

یه سوال داشتم روز انتخاب واحد میشه هم شهریه داد و انتخاب واحد کرد یا به دلیلی شلوغی سایت شهریه را باید یه روز قبل پرداخت کنی

بعد تو یسری از تاپیک ها دیدم گفته بودند خیلی زود درسا ظرفیتشون پر میشه درسته این ؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میشه ولی درست میگن روز قبل پرداخت کنی بهتره  بستگی به رشتت هم داره ولی اکثرا بله زود پر میشه ب ...

با گوشی بهتر یا لب تاپ یا باید کلا برم کافی نت چون این چند روز سایت تو روز قطعه

اگ روزای قبل پرداخت کنی ب نفع خودته چون اینجوری سریع میتونی کلاسارو برداری زودم پر میشه من بخاطر شهریه نتونسم انتخاب واحد کنم ۲۴ام دوباره گفتن میتونیم تاز امشب ریختم شهریمو ولی سعی کن قبل انتخاب واحد شهریه اتو بدی استادای خوب هم سریع پر میشه کلاساش ممکنه نتونی برداری

ممکنه کلا پر بشه جا برات نمونه ؟؟

ارع محدوده ظرفیت کلاسا ممکنه مثلا ۳۰ تا باشع یا ۴۰ تا ما ی استاد داشتیم همین ترم قبل انقد ک ظرفیت کلاسش پر بود و کلاسش کلا جا نداشت کنسلش کرد زبان ترکیبی بود هم مجازی داشت هم حضوری نتونستیم بریم

حداقل دو سری برنامه بچین که اگه یه کلاس پر بود بتونی یه درس دیگه برداری 

یادش بخیر ترم یک من باید تلفنی انتخاب واحد میکردیم تلفن گویا بود اخ اخ چقدر سخت بود 

خدایا عزیزانم رو حفظ کن