2777
2789
عنوان

خونریزی شدید در عادت ماهیانه

388 بازدید | 23 پست

خانوما من وقتی پریود میشم به شدت خونریزی دارم

و مدت زمان طولانی تا ۱۲ روز شده بعضی وقتا

دکتر رفتم بهم قرص داد استفاده کردم

الان ۴ روز شده و خونریزی شدید

منظمم نیستم به نظرتون مشکلی دارم

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دکتر سونوگرافی نفرستادت؟؟؟؟

نه نفرستاد حتی کم خونی شدیدم دارم به طوری ک وقتی عادت میشم دست و پاهام یخ میزنه و بی حس میشه

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼
شاید کم خونی داری یا کم کاری تیروئید. من کم کاری داشتم به شدت خونریزیای شدید داشتم ولی ۵ روزه تموم م ...

الان من قرص مصرف کردم ۴ روزه تموم میشه ولی خونریزی شدید

تازگی این جور شدی ؟  سو نوگرافی از رحمت رفتی

نه از قبل همینطور بودم

نه دکتر سونو ننوشت 

نه نفرستاد حتی کم خونی شدیدم دارم به طوری ک وقتی عادت میشم دست و پاهام یخ میزنه و بی حس میشه

منم مثل تو هستم همراه با درد خیلی خیلی خیلی وحشتناک که میمیرم و زنده میشم.استفراغ و حالت تهوع و سرگیجه که دیگه نگم.هربار میرم زیر سرم و آمپول چند بار هم از درد از هوش رفتم.اگه راهکار پیدا کردی به منم بگو

منم مثل تو هستم همراه با درد خیلی خیلی خیلی وحشتناک که میمیرم و زنده میشم.استفراغ و حالت تهوع و سرگی ...

منم همینطوری ام و انقد ضعف دارم ک نگو