2777
2789
عنوان

ساکنین بندرعباس

206 بازدید | 7 پست

خانوما عمده فروشی لوازم آرایشی  ارزون می خوام 

کسب و کار خونگیم رو راه انداختم از بانه جنس گرفتم هم دیر دستم رسید هم اینکه کرایه بار گرون بود 

من همانم که دل از دنیا بریده غصه ها من را به پایانم کشانده
متوجه نشدم ؟

می خوام لوازم آرایشی از بندر بگیرم که هزینه پست ندم زودم دستم برسه چون مشتری های من برای همون روز می خوان نه ۷ روز دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز شما قرص هیالورونیک چه مارکی استفاده میکنین؟میشه عمس روغن ارگان  و قرص و سرم ویتامین سی رو بفرستین منم قصد دارم بخرم نمیشناسم مارک خوب

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
سلام عزیز شما قرص هیالورونیک چه مارکی استفاده میکنین؟میشه عمس روغن ارگان  و قرص و سرم ویتامین س ...

قرص نه من از سرم استفاده کردم 

سرم ویتامین سی وسرم هیالورونیک اسید اوردینری  ۳ ماه از هیالورونیک اسید سه ماه هم ویتامین سی 

روغن آرگان هم روغن آرگان و کراتین آرمام

عکسشو می زارم الان نگاه کن 

روغن رو خودم دارم  اگر خواستی برات بفرستم چون فروشنده ام ولی سرم ها رو ندارم معلوم نیست کی بیارم دیگه باید خودت سفارش بدی 

قرص نه من از سرم استفاده کردم  سرم ویتامین سی وسرم هیالورونیک اسید اوردینری  ۳ ماه از هیا ...

ممونم گلم قیمت روغن چنده فقط برای مو یا برای پوستم هس

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔