2789

چجوری بگم همش از لحاظ مالی کمک میکنن اما انگار مارو نمیبینن همش در تلاشن خواهرشوهر و برادرشوهر و بجایی برسونن اما‌انگار ما نیستیم خیلی ناراحت میشم همسرم خیلی کار میکنه ولی هنوزم عقبیم از دنیا عقبیم خیلی دلم میگیره خیلی....

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

هیچ چیز بدتر از تبعیض نیست من و همسرم هردو از خانواده هامون تبعیض دیدیم

ببین ب جایی رسیدم موفقیتی کسب میکنن خوشحال نمیشم ولی نسبت ب هیچکس این حس هارو ندارم انگار تو ی قفس افتادم

پدرشوعرم پنجاه ملیارد سرمایش داده دست برادرشوعرم ماهی ۴۰ازش میگیره بعد یک میلیارد داده شوهرم ماهی ۲۰ ...

خیلی ناحقیه بما چیزی ندادن ک هیچ بدهکارم هستن بهمون

مشکل اینه میبینی اما باید سکوت کنی چون مال خودشه تو حق حرف نداری اما میتونی کمتر بری محبتت عشقت کمکت ...

اخه میبینم همش وسیله خونه عوض میکنن یا ماشین میخرن یا حالا هرچی خیلی ناراحت میشم بخدا همش کارم شده گریه ازاول مارو دوست نداشتن

بلههههه تا دلت بخواد 

به دخترا که هیچی 

به پسرا هم فقط برادرشوهرم 

از صفر تا صد از خونه و ماشین تا خرج خودرو خوراک خرید قبض وسیله جدید و هزینه کلاس و آرایشگاه و باشگاه و دکتر و…..

خیلی ناحقیه بما چیزی ندادن ک هیچ بدهکارم هستن بهمون

پدر من

دارو ندارشو زده بنام برادرم

مامانم هم برای خواهرم همه چیشو میده

من چی

از دور فقط زنگ میزنم کلی بهم دروغ میگن ناراحتم میکنن

منم میخام قطع ارتباط  کنم

خیری ازشون نمیرسه حداقل شرشون کم شه

ما هم همینیم بعد از چندین سال چندماه پیش شوهرم اعتراض کرد مادرشوهرم  فرمودن شوهرم حسوده وگرنه اونا هرچی حقشه بهش میدن اتفاقا دیشب یدفعه یادم افتاد به شوهرم گفتم اگه   مادر پدرت راست میکن که خدا بیشترش بده  هر روزش بهتر بشه اگه ناحق میگن ان شاالله همه را از دست بده و نتونه استفاده کنه 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
پدر من دارو ندارشو زده بنام برادرم مامانم هم برای خواهرم همه چیشو میده من چی از دور فقط زنگ میزن ...

خیلی ناراحتم بخدا رو زندگیم تاثیر گزاشته رو مغزم تاثیر گزاشته رو روانم....

اخه میبینم همش وسیله خونه عوض میکنن یا ماشین میخرن یا حالا هرچی خیلی ناراحت میشم بخدا همش کارم شده گ ...

کاملا متوجهم حق داری اما کاری نمیتونی بکنی پس باید ی جورایی رهاشون کنی