2777
2789
عنوان

سفر با اتوبوس🥴🥴

553 بازدید | 10 پست

نخورین منو 

خیلی حس بدی دارم یکم سخت گیرن شاید با پسر

کوچیکمم صندلی دونفره نشستیم

صندلی تکی یه اقای میانسال نشسته باپسرم بازی میکنن 

پسرمم خوب گرم گرفته ۳سالو۸ماهشه

من یکم معذب میشم اینجور وقتا چیکارکنم؟؟

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مگه اشکالش چیه ...خیلی هم عالی ...اون اقا با بچت بازی میکنه که کمتر معذب باشید ...فقط مواظب باش بچت کنار پنجره باشه که خوابش ببره یه وقت پانشه بره وسط ماشین خطرناکه....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
معذب نباش.ولی سعی کن وقتی تنها میخوای بری سفر روز باشه.شب یجوریه

اتوبوسای شهرمون شب رو هستن به سهر مقصدفقط

الیته اتوبوس برادرشوهرمه خودشم هست 😕😕🤣🤣ولی من یکم🥴🥴

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
اتوبوسای شهرمون شب رو هستن به سهر مقصدفقط الیته اتوبوس برادرشوهرمه خودشم هست 😕😕🤣🤣ولی من یکم🥴🥴

حق داری.تنهایی ترسناکه.اونم با بچه کوچیک.شب که خواستی بخوابی جاتو با بچه ات عوض کن.اونو بذار کنار پنجره.

اگه تاریکه مواظب پسرت باش  بگیرش توبغلت گوشی بده بهش تاخواب بره

اونقدرا تاریک نیست،بغلی نیس اصلا بعدا من خودم بیشتر میترسم خودم کنار پنجره نشستم😕

آخی عزیزم نگران نباش. من پسرم یکسالش بود مرتب باهاش تو اتوبوس بودم. میرفتم دانشگاه. شما که برادرشو ...

چشم حتما ،دوبار دیگم رفتم تنهایی همیشه صندلی جلو بودم پشت داداش مینشستم الان ردیف دوم نشستم که بچم سردش نشه دربازمیشه که انگار باراولمه میرم🥲😅