2777
2789
عنوان

سیرابی برای معده

218 بازدید | 10 پست

سلام

میشه بگید سیرابیو برای معده باید با پرز درست کرد یا نه؟

و اینکه اگر روشی برای ضدعفونی کردنش بلدید ممنون میشم بگید.🙏🏻❤️

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کم توضیح میدی راجع بهش؟ چجوری یعنی؟

گوشت بره (گوسفند )به مدت دو سه هفته هر روز به مقدار مثلا پنج شش تکه خورشتی برمی‌داری با لبه کارد میزنی تا حدی به بشه و بافتش از هم جدا بشه بعد می‌ریزی تو شیشه مربایی یا ربی حدودا نصف بیشتر لیوان آب می‌ریزی و درش رو محکم می‌بندی ،بعد شیشه رو میزاری تو  ی قابلمه و تا جایی که امکان داره و شیشه معلق نمیشه آب می‌ریزی و میزاری روی حرارت تا جوش بیاد حدودا سه ساعت باید این شیشه تو آب جوش باشه بعد این زمان دیگه خالی کن تو ی کاسه نمک بزن و بخور ،هم خوشمزه س هم بی نظیر در درمان مشکلات معده مخصوصا زخم معده درد معده سوزش معده 

گوشت بره (گوسفند )به مدت دو سه هفته هر روز به مقدار مثلا پنج شش تکه خورشتی برمی‌داری با لبه کارد میز ...

مرسی عزیزم خیلی لطف کردی 😘

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!
خواهش میکنم ❤️😘

مرررسی عزیزم که جواب دادی لطف کردی❤️

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️