با پرز باید باشه ،تمیز پشت و روش رو بشور و طرف پرزهاش رو کارد بکش آروم بعدم نمک فراوون بزن و مثل لباس حسابی چنگ بزن و آبکشی کن ،قبل پخت ی بار بجوشون آبش رو بریز و برای پخت اصلی دیگه آمادس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گوشت بره (گوسفند )به مدت دو سه هفته هر روز به مقدار مثلا پنج شش تکه خورشتی برمیداری با لبه کارد میزنی تا حدی به بشه و بافتش از هم جدا بشه بعد میریزی تو شیشه مربایی یا ربی حدودا نصف بیشتر لیوان آب میریزی و درش رو محکم میبندی ،بعد شیشه رو میزاری تو ی قابلمه و تا جایی که امکان داره و شیشه معلق نمیشه آب میریزی و میزاری روی حرارت تا جوش بیاد حدودا سه ساعت باید این شیشه تو آب جوش باشه بعد این زمان دیگه خالی کن تو ی کاسه نمک بزن و بخور ،هم خوشمزه س هم بی نظیر در درمان مشکلات معده مخصوصا زخم معده درد معده سوزش معده