2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی پررو اند این پسرها. 

خونه و ماشین وظیفه مرد هست. 

حالم از چنین پسرهایی به هم میخوره. 🤢🤮

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

کجایید 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

دیگه چی تروخدا تعارف نکنید بگید ، پسر از خونه ننه باباش دمپایی بیاره فقط ،

متاسفم برای دختری ک خونه و ماشین از خودش داره و کم سنم هستو ازدواج میکنه

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

اطراف ما دنبال هم سطح خودشون و خانواده آبرومند بودن و زیبایی و اخلاق و آروم بودن مهم تر بوده

برای پسرا هم اطراف ما داشتن خونه و ماشین شغل رسمی و سالم بودن و نداشتن هیچگونه سو پیشینه ایده آل و برای خانواده های حساس ملاکه

البته ک خیلیا اینجا دارن

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚

اطراف ما هم 

پسر ۳۷ ساله که تمام دوس دختراش داف بود اخرش رفت یه دختر ساده دهه هشتادی گرفت 

دختره حتی رو عروسی گرفتن هم پافشاری نکرد به همه چی راضی شد 

ولی یه جهازی اورد فرش دستباف تبریز تابلو فرش دستباف همه چی اصلا سنگ تموم گذاشته بودن مامان بابای عروس

بحث کردن با  بعضیارو توهین به خودم خانواده ام تحصیلاتم و کتابایی که خوندم میدونم 

خواهر  الان  جهاز خیلی  گرانه  

فکز کنم ۸۰۰  ۹۰۰  میلیون دختر مظلوم باید جهاز بخره  استارتر جان

والا ما نداریم ...پولدار نیستیم

الان ازدواج خیلی سخت شده  

من باهاتون موافقم  ،اطراف  ما هم پول دارها  عروسی می‌کنن

قشر ضعیف که نمیتونه  عروسی بگیره  خونه بخره     جهاز دهن پر کن  عزت دار بده 

الان  پول شده عزت و احترام  ، هرچقدر دختر پاک مودب مومن محجوب باحیا  باشه   مهم نیست  

همه چی شده  پول پول   پول پوووول.....

Aban