2777
2789

بچه ها شوهرم جونش ب من وصله مهربونه به حرفام گوش میکنه همیشه هوامو داره عین رفیقمه . من ازش جداشدم خودکشی کرد به شدت حالش بد شد  درخاست طلاق دادم مهریمو داده نفقمو داده مشکلش اینه قرص مصرف میکنه و بعضی وقتا بدجوری قاطی میکنی مثلا  یبار قاطی کرد واسم پارچ پرت کرد  یا عصبی میشه یهویی میخاد خودشو بکشه با چاقو   من همیشه باید کوتاه بیام    مثلا یروز خیلی عاشقه یروز کلا تو باغ نیست بخاطر قرصاشه    الانم بدبختی من اینه تا میرم از پیشش خودکشی میکنه  چند بار افتادع کما  یا سکته کرده از بس قرص خورده  .  میگه من پدر و مادر نداشتم تو همه خونوادمی همیشه باهام بمون   منم دوسش دارم دلم میخاد کمکش کنم   ولی همیشه پنهونی کار خودشو میکنه .امروز گفتم من تحمل این اخلاقاتو ندارم میخام برم یهویی چاقو گذاشته رو رگش  جلو بچمون   میگه من یا با توام یا خودمو میکشم   

توروخدا بگید چیکار کنم ؟؟ با حرف ک ب هیچ وجه راضی نمیشه منم بزارم برم  میمیره بعد من تا زندم عذاب وجدان دارم ک بخاطر من بوده

ای بابا چقدر شرایطت سخته

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی انقد دوست داره میتونی راضیش کنی باهم برید رونشناس 

ولی بنظرم بیشتر نیاز خودت بری روانشناس و‌مشاور‌که بهتون بگه اینجور مواقع چ‌برخوردی داشته باشی چون اگ بتونید یجوری یاد بگیرید ک‌بشه کمتر عصبی بشه یا کنترل کنید عصبانیتش و

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

دور از جون بمیره هم تقصیر شما نیست تقصیر خودشونه😔😔😔

خودکشی رو راهی کرده واسه ترسوندن شما

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻