2777
2789
عنوان

خانومایی که آی یو آی کردین بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 50 پست
سلام بله تعیین جنسیت انجام دادم  نه روش خوبی نیس فقط وقت و پولت هدر میره  به نظرم اگه خی ...

چه جنسیتی میخواستید و چی شد؟

کدوم شهر هستید پیش کدوم دکتر رفتید میشه بگید؟

اخه میگن رژیم قبلش بگیرید و جای خوب برید

چه جنسیتی میخواستید و چی شد؟ کدوم شهر هستید پیش کدوم دکتر رفتید میشه بگید؟ اخه میگن رژیم قبلش بگیر ...

اصلا جواب نگرفتم و آی یو آیم منفی شد

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تنبلی تخمدان نداری ؟ اگر داری حتما درمان کن بعد اقدام کن به بارداری چون ۱۰۰٪ بچتون دختر میشه باشگاه برو پیاده روی کن حتما حتما بادکش گرم رحم و روغن مالی شکم با روغن سیاه دانه انجام بده کمربند پشمی ببند رژیم تعیین جنسیت هم بگیر اگه میخوای بعد برو ای یو ای کن

بهت قرص کلومیفن و لتروزول دادن بخوری ؟

تنبلی تخمدان نداری ؟ اگر داری حتما درمان کن بعد اقدام کن به بارداری چون ۱۰۰٪ بچتون دختر میشه باشگاه ...

ببین اسلا ربطی به تبلی نداره خواهر من تبلی تخمدان  شدید داشت بدون آمپول اصلا پریود نمیشد دو تا پسر داره بدون رژیم و هیچی در صورتی که خیلی دلش دختر میخواس 😂

تنبلی تخمدان نداری ؟ اگر داری حتما درمان کن بعد اقدام کن به بارداری چون ۱۰۰٪ بچتون دختر میشه باشگاه ...

بله لتروزول خوردم

چه جنسیتی میخواستید و چی شد؟ کدوم شهر هستید پیش کدوم دکتر رفتید میشه بگید؟ اخه میگن رژیم قبلش بگیر ...

اصفهانم . جای خوب رفتم مثلا .قبلشم رژیم گرفتم در صورتی که دکتر گفت اصلا نیاز نیس

کلا درصد موفقیتش خیلی کمه