2777
2789
نه واسم عجیب بود چرا ترکیده میگم شما دکتر برات تزریق هم انجام داد؟ 

نه هنوز انجام نداده 

کلا اعتقادی به کورتون داخل بینی نداره میگه ممکنه عوارض بده رو بینی خوب نیس و اینا ، چون من خودم خیلی اصرار داشتم اینارو گفت بهم 

ولی من سمت راست بینیم اندازه یه عدس ورم موضعی دارم گفت تا ۹ ماه صبر کن اگر رفع نشد خودش، بیا شاید بزنم برات ، 

درکل تا مشکل خاصی نباشه تزریق نمیکنه بخواد بکنه هم بین ۹ماه تا یکسال میکنه فقط 

نه هنوز انجام نداده  کلا اعتقادی به کورتون داخل بینی نداره میگه ممکنه عوارض بده رو بینی خوب نی ...

منم سمت راست تیغه بینیم ورم داشت رفتم پیش دکترم فورا فیلر زد همه جای بینیم

مطمعنی ورم هست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سمت راست تیغه بینیم ورم داشت رفتم پیش دکترم فورا فیلر زد همه جای بینیم مطمعنی ورم هست؟

والا اوایل بزرگتر بود کم کم کوچیکتر شد هرچی ورم خوابید ، خودش ک میگه ورمه زیرش بافت تشکیل شده اتفاقی بوده ، بنظر خودمم درست میگه چون دست ک میزنم خیلی نرمه و کامل میره داخل ماساژ میدم بعد چند دقیقه باز مشخص میشه

حالا ایشالا تزریق کنه بره درست شه کامل

منم سمت راست تیغه بینیم ورم داشت رفتم پیش دکترم فورا فیلر زد همه جای بینیم مطمعنی ورم هست؟

فیلر یا کارتون؟

فیلر رو برای فرورفتگی میزنن نه برامدگی، برامدگی و ورم کورتون میزنن

برای همه مریضاش رو هفتم تزریق انجام می‌داد

بدون اینکه قبلش صحبت کنه یا توصیح بده یا حتی نظرمونو بپرسه(اصلا نفهمیدیم چی بود)

ماه اول هم دو باره تزریق انجام داد باز نفهمیدم چی بود

بینیم چون خیلییییی فرو رفتگی داشت یه چیزی زد ورم کرد(احتمالا فیلر بوده )

دفعه سوم بعد از یکسال و نیم چون برآمدگی حس کردم اومد تماااام بینیم فیلر زد که همه جاش ورم کنه و اون برآمدگی‌ه مشخص نشه

البته تا تزریق کرد رفت(از اون دکتراست که با مریض حرف نمیزنه)

اینو از منشی پرسیدم گفت فیلره

من احساس میکنم تیغه بینیم یکم انحراف پیدا کرده

الان شش ماهه خیلی رو اعصابمه

ب دکتر گفتم گفت بمن اعتماد کن فورا فیلر رو زد

گفتم آقای دکتر اگه درست نشد چی؟

گفت بیا برات ترمیم کنم