2777
2789
عنوان

کیا مثل من به نشونه ها توجه میکنن؟

82 بازدید | 10 پست

امروز رفتم سر خاک پدر عشقم که شهید شدن. احساس می‌کنم تنها کسیه که میتونم باهاش راحت صحبت کنم. یه فاتحه خوندم و داشتم برمیگشتم که انگار دلم طاقت نیاورد دوباره برگشتم سر مزار چون خیلی دلم گرفته بود. وقتی برگشتم دیدم یه بسته نمک جلوی مزاره. نمیدونم چرا دفعه اول ندیدمش. نشستم یه کم نوحه گوش کردم و یه کم باهاش درددل کردم و نمکو برداشتم آوردم خونه. حالا میگم شاید این نشونه اس که نذر نمک بکنم. نظر شما چیه؟ 

پ.ن: ما هردومون همو دوس داریم ولی بینمون فاصله انداختن و نمیدونم چی شده که علی‌رغم اینکه هنوز دوست داشتنو تو نگاهش میبینم و اینکه خیلی پیگیر کارامه (البته بدون اینکه من بفهمم) ولی ازم فاصله هم گرفته و اقدامی نمیکنه. نمیدونم کی یا چی منو از چشمش انداخته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونه هنوزم دوستم داره  میخوام محل کارمو تغییر بدم شاید بتونم فراموشش کنم

می‌دونم دوران خیلی سختی رو داری پشت سر میذاری، انشالله که زندگی شاد و شیرینی در پیش رو داشته باشی، باهاش اتمام حجت کن و اگه نشد سعی کن فراموش ش کنی هرچند که هیچوقت کاملاً فراموش نمیشه، به آدمای دیگه هم فرصت بده و هر کی اومد جلو رو با اون مقایسه نکن و ازش یه بت نساز برا خودت