2777
2789
عنوان

حالم از اینکه خوشگلم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 14131 بازدید | 322 پست
چجوری؟

خیلی خوبه که خدا شمارو زیبا افریده 

ولی زیبایی روح و قلب همسرت خیلی خیلی بیشتر از زیبایی صورت شما ارزش احترام و توجه رو داره 

قلبتو و نگاهتو حواستو معطوف عشق درونی اون کن 

اونوقت میبینی هیچ مردی زیباتر از شوهرت نیست 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤
عجب

عکسه پاک شد.

دوباره میذارم🤣

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من اصلا همچین چیزی نگفتم گفتم چون قیافه ام خوبه اونم بنظر خودم اصلاااا بقیه میگن ، توجه به سم ...

اگه بخودت شک داری ، قید ازدواج رو بزن …راهش همینه

ولی خودتو داری گول میزنی ، خوشگلی و ‌نخ دادن مردها هیچ ربطی به وفاداری نداره

منم خیلی خوشگلم ولی خوشحالم این هفته مریض شدم رفته بودم پیش دکتر بعد یه پسره جوان و خوشتیپ بود وقتی منو دید از همون اول شغلمو پرسید و کلی سوال شخصی بجای دردام😂کم مونده بود شمارمم بگیره آدرس محل کارم پرسید لحظه آخری هم ویزیتم رو خودش بلند شد باهام برد داد دست مسول برا ثبت آزمایشات خودم تعجب کردم و البته یه کمم خجالت کشیدم چون کلی نفر پشت سرم منتظر بودن بعداً به شوهرم گفتم فلانی کلی هولم داشته عصبی شد😂

چرا من با دیدن این تبلیغ زانو درد یاد یه چیز بد میوفتم

من یاد چیزی نمیوفتم ولی واقعا چندشم میشه می بینمش🤦🏻‍♀️

دوست خوبم لطفا تا آخر مطالعه بفرمایید،عزیز بزرگواری که عضو نی نی سایت هستی اگر به نظر شما حرف من اشتباه هست،اگر با عقیده من مخالف هستید کاملا حق با شماست چون من هم یک آدم هستم مثل بقیه آدم ها،با ضعف های خودم و اطلاعات ناقص که هر چقدر هم مطالعه کنم باز ناقص خواهد بود؛پس اینکه  نظر های من هم خالی از اشتباه نیست کاملا منطقی هست و من در این مورد با شما موافق هستم،ولی تمنا می کنم اگر با نظر من مخالف هستید دوست عزیز ریپلای نفرمایید،اینجا همه نیاز به آرامش داریم و واقعا حیف هست که با بحث این آرامش خدشه دار کنیم؛تاپیک تکمیلی امضا هم ببینید لینک زدم سایت خطا داد فقط اگر راهنمایی اشتباهی کردم یا اشتباهی داشتم لطف می کنید اگر دوستانه به من گوشزد کنید؛خیلی هم ممنونم؛ولی در باقی موارد لطفا بحث نفرمایید؛ممنون که درک می کنید."دانی که رویم از همه عالم به روی توست؟"یا رب مددی♥️ پ.ن:بیت بالا از جناب سعدی است. پ.ن۱:ارادتمند همه دوستان گل نی نی سایتی🌹موقع دعاهای قشنگی که می کنید به یاد من و دل خسته ام هم باشید عزیزان.💐خیلی التماس دعا دارم.🙏🏻🌷 پ.ن۲:لطفا فقط تاپیک های خنده دار و ذکرها و دعاها و سوره های مجرب برای حاجت تگم کنید. پ.ن۳:لطفا برای ظهور و سلامتی حضرت مهدی دو تا صلوات بفرستید.این روزها دل های همه پر غصه است بیاید مرهم دل هم باشیم.کپی امضا،تاپیک و عکس آزاد؛ممنون از وقتی که برای مطالعه امضای من گذاشتید؛با آرزوی سلامتی و دل شاد برای شما؛ارادتمند hanioooooo.
شما عملا داری خیانتو به خوشکلی ربط میدی پس این وسط حیاو عفت کجا میره  اگه بخواین اینجوری فک کن ...

چند سال پیش ی زن خیلی زشت دیدم که با هم آشنا شدیم واقعا زشت بود ....چادری هم بود ولی یک کم بیشتر که حرف زدیم دیدم بشدت مردباز و چند بار هم طلاق گرفته و مردها هم دنبالش بودن واقعا ......خیلی زشت بود .....نتیجه گیری : مردها به قیافه کاری ندارن برای لاس زدن و رابطه فقط جلف بودن و ذات کثیف یک زن که آنها را جلب می‌کنه .....زن خوشگل باحیا باشه کسی جرات نمیکنه طرفش بره

بله یکیشون خود شما 😉😜 یه عکس بزار تا ببینه خوشگل کیه😬😬

شما ک لطف داری

ولی انقد از من خوشگل تر زیاده که من اصلا به چشم نمیام

کلی میگم

خودم میرم بیرون میبینم چقد دخترا و خانما زیبان واقعا

به خصوص نسل جدیدمون هم ب اندام میرسن هم چهره و..  واقعا بعضیام بدون عمل زیبایی های افسانه ای دارن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

ببین دقیقا یکی از مسائلم همینه حریم کشیدن بلد نیستم فکر نکنی میخندم و عشوه میاما اصلاااااااااااا ...

نمیشه هم بهت یاد بدم-چون بین منو دو تا خواهرام دوتا خواهرای دیگم خیلی خوشکلترن ولی اصولا بخاطر طرز رفتار و برخورد من بیشتر بهم جذب میشن بقیه.و همیشه مرکز تعریف بقیه هستم بخاطر اعتماد بنفس بالا و اینکه به جنس مخالف رو نمیدم

چه مسخره بنظرم بیشتر جلف هستی .....چون من یک دوست دارم بشدت زیبا که تو به گرد پاش همنمیرسی ......چون ...

تو دیگه کی هستی واقعا

مردشور هر چی خوشگلیه

دارم دردم رو میگم

کاش یکم شعور داشتی

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه
ببین من اصلا همچین چیزی نگفتم گفتم چون قیافه ام خوبه اونم بنظر خودم اصلاااا بقیه میگن ، توجه به سم ...

میفهمم چی میگی حتی آدم نمیتونه دوکلمه صحبت معمولی با یه جنس مخالف بکنه 

ولی بیشتر توضیح بده یعنی این تجربه رو داشتی که با کسی در ارتباط عاطفی باشی ولی پیشنهاد کسی دیگه رو قبول کرده باشی؟