2777
2789
عنوان

حالم از اینکه خوشگلم بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 14131 بازدید | 322 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو سایت لنگه تو زیاده 🤣🤣🤣🤣 ماشالله همه ام اعتماد ب سقف یکی هست ک کلا انگار خودته  اونم م ...

یکی هم که اعتماد به نفس داره تخریب کنید 

بعد به اونایی که اعتماد به نفس ندارن بگین خودتو دوست داشته باش خودتو بپذیر 

ایران جماعت ذاتن اینطوریه هممون همینیم.

گیلِ دِتتر👸🏻...(طفلک همش لَنگ نونه این سفره هرچی که داشته برداشته و بَذل کرده میگفت ده سال هر روز راه دوا خونه ها رو تَرک موتور گریه کرده میرفت و میگفت پشت لبخند سه در چهارم قسطِ عقب مونده دارم، ای چِرک رو اسکناسا اَرابه ی ناشناسا پیکان دلتنگ بابا بارِ تلنبار مونده از شهر و از یار مونده قربانی جنگ بابا🕊)

یه جمله یه بنده خدایی گفته بود که برای اینکه مردا بهتون توجه بکنن لازم نیست خوشگل باشید خوش هیکل باشید و فلان و اینا فقط کافیه که شما نفس بکشید و این جمله واقعاً صدق می‌کنه 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
اره درسته  ولی اکثرا خودشونم نمیخوان ک تنوع طلب باشن ولی خب دست خودشون نی

نه دیگه این توجیهه

مث این که بگیم این همه مرد خیانت میکنن تنوع طلبن و..دست خودشون نیس.اتفاقا دست خودشونه  مگه انسان اراده نداره از خودش؟دست خودشونه و این راهیه ک خودشون انتخاب کردن ب نظر من

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
مردم داری این نیست که مشاور بهتون گفته . بی تجربه ترین مشاور هم می‌دونه که حریم خصوصی چی هست و تا چه ...

نه به معلومات بود نه احمق

مردم داری یه ویژگیه جانم

که متاسفانه من از ۱۰ نمره ام ۹ شد توی تست

یعنی برام فرقی نداره طرف کی باشه

دائم سعی میکنم باهاش خوب و مهربون باشم

تا جایی که اون طرفم فکر بد کنه 

نمیدونم چجوری توضیح بدم

من نیومدم اینجا بگم خوشگلم

از نظر خودم اصلا نیستم 

اومدم بهم حریم کشیدن یاد بدید

که همه ریختید روی سرم

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه
اگه بخودت شک داری ، قید ازدواج رو بزن …راهش همینه ولی خودتو داری گول میزنی ، خوشگلی و ‌نخ دادن م ...

عزیزم اشتباه راهنمایی نکن ایشون ممکنه وسواس. فکری داشته باشن که این مورد میگن وسواس اخلاقی و ترس از خیانت

فقط عکس

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا