2777
2789

همسرم خیلی بهم توهین میکنه و هیچ ابراز علاقه ای هم نداره بکه دوست دارم ..‌نه نداره 

جدیدا یاد گرفته مدام میکه فلانی ( جاریم) در آمد داره 

اما من بهش خیانت نمیکنم چون خیانت تو خونم نیست من هرزه و خائن نیستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش متنفرم همش بهم تهمت می زنه 

ولی فقط به خاطر خدا بهش وفا دارم

این دنیام که خراب شد نمی خوام اون جهانم رو با دست های خودم خرابش کنم

و یکی دیگه از دلیل هاش بچه هام هستن 

می خوام به معنای واقعی کلمه مادر باشم نه یه آدم کثیف که فقط اسم مادر و یاد می کشه 

اتفاقا از شوهرم متنفرم اصلا تفاهم نداریم باهم کلا هم درحال جنگ و دعواییم ولی مگه من چه خیری از شوهر یا پدر خودم دیدم که بخوام با یه مرد غریبه رابطه بزارم که اون به دردم بخوره؟

اون مردی که میاد با زن متاهل رابطه بزاره هرزه و نجسه ایا ارزش من همچین مردیه؟؟؟؟؟

بچه ها من نمیخوام تعهدم از روی ترس باشه

اگر یکی خیلی بهتر از همسرتون رو ببینید

مثلا بعد از ۱۵ سال زندگی مشترک که همه چی عادی

شده ، چجوری جلوی خودتون رو نگه میدارید؟

میدونید من مشکل اصلیم قیافمه

حالم بهم میخوره بگم خوشگلم

ولی خب همه تقریبا میگن

بخاطر همینم دائم مورد توجه مردهام

بجه ها خیلییییی بده این وضع خیلی خیلی

همه اش دارم امتحان میشم

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه
بچه ها من نمیخوام تعهدم از روی ترس باشه اگر یکی خیلی بهتر از همسرتون رو ببینید مثلا بعد از ۱۵ سال ...

بهتر از شوهر که همیشه هست طبیعیه ولی چرا نمیتونی بیخیال باشی و محکم پای زندگیت بمونی؟ چی وسوست میکنه؟

بهتر از شوهر که همیشه هست طبیعیه ولی چرا نمیتونی بیخیال باشی و محکم پای زندگیت بمونی؟ چی وسوست میکنه ...

ببین من هنوز ازدواج نکردم

نامزدم،

اینکه همیشه میتونم بهترش رو پیدا کنم

خیلییییی حالم رو بد میکنه خیلی خیلی

اینم بگم نامزدمم واقعا خوبه

یعنی هر جا میریم همه نگاهش میکنن

اما من مریض شدم انگار

دنیا متعلق به کسیه که خجالت نمیکشه
ببین من هنوز ازدواج نکردم نامزدم، اینکه همیشه میتونم بهترش رو پیدا کنم خیلییییی حالم رو بد میکنه ...

حست طبیعی نیست از مشاور کمک بگیر همیشه بهتر از تو برای شوهرت پیدا میشه،بهتر از شوهرت هم برای تو، ولی اینکه حس کنی دلت و میزنه ازش خسته میشی یکی بهترش میاد...اینا طبیعی نیست شاید واقعا از ازدواج مطمئن نیستی