2777
2789

بچه ها خواهرانه بهتون میگم پولاتونو دور نریزیدا مثه من نباشید آشغالترین محصولات یه که الکی تعریفش میکنن پولادی مردم بالا می‌کشن یه ماه پیش دوتومنی محصولات مراقبتی پوست خریدم اصن هیچ تاثیری نداشت😑😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم زخم‌خوردم...نصفشو انداختم دور.بقیشم با اشک میزدم سر زانوهام...من ۶ ۸ ماه پیش ۱۵۰۰ دادم...

هیییی  چی بگم خواهر همین همجنسای خودمون کلاه گذاشتن سرمون فلان محصول خوبه ویه هفته جواب میگیری پایان مخمونو شستشو دادن

هیییی  چی بگم خواهر همین همجنسای خودمون کلاه گذاشتن سرمون فلان محصول خوبه ویه هفته جواب میگیری ...

آره واقعا...من طرفم فامیل هم بود.خیلییی بعدش عصبانی شدم.یعنی کلا یه هفته زدم پوستمو داغون کرد.بعدش دوماه دارو زدم تا یه زره اوکی شد.داروخانه به من گفت شما چجوری جرات میکنین چیزی که از داروخانه نمیخرین میزنین به پوست صورتتون

آره 2سال پبش بود تقریبا منو مامانم نزدیک یک تومن خرید کردیم ازازشون بعد ی دره هم بدرد نخورد 6 ماه میش با ی نفر آشنا شدیم خیلی خوب مشاورمون دار و ما نخواستیم بعد برامون کامل توضیح داد  از محصولاتشان خرید کردیم عالی بود شرکت نفیس بود و مامانم چون تاثیر خوب شو دید الان اونجا کار میکنه

نمیتونی بمونی و ببازی، باید بری و یه گوشه ای دنیاتو بسازی،میرسم به فردا من،مال منن رویاهام👥
آره واقعا...من طرفم فامیل هم بود.خیلییی بعدش عصبانی شدم.یعنی کلا یه هفته زدم پوستمو داغون کرد.بعدش د ...

آره من بعدا متوجه شدم اصن محصولات لدورا رو  هیچ دارو خونه ای ندارد کاش قبل خریدم تحقیق کرده بودم بدجور پشیمونم