2777
2789

این یه بیماری خونی هست که توش سلولهای مغز استخوان در یک یا دو رده بیش از حد تکثیر میشن بسته به سن بیمار و زمان تشخیص ممکنه به طور کامل درمان شه داروهای زیادی برای درمان این بیماری موجود هست انتخاب یه پزشک آنکولوژ خوب در درمان این بیماری بسیار موثر هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این یه بیماری خونی هست که توش سلولهای مغز استخوان در یک یا دو رده بیش از حد تکثیر میشن بسته به سن بی ...

خیلی ممنون ، یکم دلگرم شدم ، لطف میکنید آزمایش تفسیر کنید برام

سی و شش ساله هستن و آقا ، مدتی پلاکت خونش بالا می‌رفت و با دارو کنترل میشد ،اما دوماه ک دیگ پلاکت خون پایین نمیاد ،مقدار پلاکت خون  حدودا یک میلیون، لطفاً اگه پزشک خوبی میشناسید بهم معرفی کنید ، دعا گوی شما هستم 

سی و شش ساله هستن و آقا ، مدتی پلاکت خونش بالا می‌رفت و با دارو کنترل میشد ،اما دوماه ک دیگ پلاکت خو ...

غلامرضا توگه یکی از بهترین پزشکای ایران هست به نظرم حتما پیش ایشان برین