2777
2789

ممنون میشم راهنمایی بفرمائید

رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً ۖ إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاءِ

چه کاربریه جالبی!

10ساله عضوید!!!!  

عکس پروفایل خودمم،لطفا کپی نکن گل  .       .   ★🌙   .  •  °      •        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  °            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر برای سوئیت و هتل میخوایید طبرسی و نوغان

میخوام یه آپارتمان کوچک بخرم اونجا اه قسمت بشه

طلاب هم خوبه خوش مسیره ب حرم

ممنون دقیقا میخوام خوش مسیر باشه چون بخاطر پدر پیرم میخوام بخرم که خیلی دوست داره هفته هفته اونجا باشه

انشاالله که خیره اما هر چقدر نزدیک تر گرون تر و باارزش تر  مطهری هم خوبه

میدونی نمیخوام خیلی دور باشه مثلا بخوای نیم ساعت تو راه باشه اخه پدر پیر دارم

[QUOTE=327232879]ممنون دقیقا میخوام خوش مسیر باشه چون بخاطر پدر پیرم میخوام بخرم که خیلی دوست داره هفته هفته او

انشالله بهترین و خوش مسیرترین و خوش قدم ترین خونه براتون پیدا بشه ک هروقت دوست داشتین به راحتی برین حرم

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
[QUOTE=327232879]ممنون دقیقا میخوام خوش مسیر باشه چون بخاطر پدر پیرم میخوام بخرم که خیلی دوست داره ه ...

انشالله بهترین رزق ها و روزی ها نصیب شما شود

کاملا درست  انشالله خیر است  بگردید .بسپرید  واسه ماهم حرم دعا کنید

انشالله بهترین خیرها نصیبتون بشه

فقط اینکه محله ی امن وخوبی هست به نظرتون 

اره بد نیست خوبه

بازار زیاد داره ک تا دیروقت بازه و پر رفت و آمد

خیابوناشم خوبه

خیلی اون ته کوچه ها و تو کوچه بن بست ها نباشه امنیتش بد نیس

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون