2777
2789
عنوان

هر کش قدیم از من خاستگاری میکرد خواهرم جای من رد میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 66 پست

میشه خاهرتو بیاری یکی بزنم تو دهنش دلم خنک بشه ۲۷ سالته نمیزارع شوهر کنی که چی بشه😐😐بنظرم یه شوهر براش پبدا کن یاهم با یکی اوکی شو بگو مستقیم بیاد خواستگاری رسمی توعم قبول کن البته نه هرکسی ها یه ادم درست حسابی چون سنت بره بالا تر دگه انتخاب شخص واسه زندگی بشدت کم میشه 

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه الان تو یکی یکی دو سال خواستگاری نداشتم ک بخوام پا فشاری کنم 

از این ببعد خب

سنت زیاد نیست 

قسمتت ک برسه ایشالا ازدواج میکنی

امیدوارم خواهرتم بزودی ازدواج موفق کنه 

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
همیشه حسرت خواهرای مردم رو میخوردم ک حتی کادو ولن رو هم میرفتن با هم میخریدن بعد من این جوری 

حق داری این از خواهرشوهر هم بدتره تحفه خانم

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

حسود بوده شاید الانم خودتو ارتقا بده فن بیان داشته باش تا دیده بشی تو خونه کز نکن تو جامعه باش تنها ...

اخه میدونی انقد نذاشت با کسی باشم لصن اعتماد ب نفس ندارم اصلااااا با کسیم رفت و آمد نداریم فن بیانم عالیه آداب معاشرتم زبان زد همس ولی وقتی ی پسری تو خیابون میگه قصد آشنایی دارم اصن نمیدونم باید چی بگم چی کار کنم خاستگار سنتی ندارم 

نباید لو بدی روابطتت رو...و این ک گناه داره خاهرت ناراحت میشه ک تو زودتر ازدواج کنی..دعا میکنم باهم ...

من فقط دلم میخواد زودتر از این خونه ازدواج کنم برم کاری ب همزمانی ندارم دیواراش داره خفم میکنه انگاری از همه شون کینه دارم مخصوصا خواهرم

اخه میدونی انقد نذاشت با کسی باشم لصن اعتماد ب نفس ندارم اصلااااا با کسیم رفت و آمد نداریم فن بیانم ...

با فامیل هم ارتباط ندارین؟

الان ک دیگه مستقلی برو با مشاور حرف بزن ازش کمک بخواه راجع ب همین سوالت

یا تو نی نی سایت بپرس هرکی ازدواجش سنتی نبوده و دوستی بوده چطوری تو این روابط باید شروعکرد چ حرفایی باید زد؟

بشین باهاش حرف بزن، بگو من میخوام ازدواج کنم با این کار تو داری لگد میزنی به بخت من، فامیل اگه میخوا ...

قبلنا بهش میگفتم تن صداش خیلیییی بالاس یواشم ک حرف بزنه انگار داره داد میزنه یهو صداشو میبرد بالا ک اره اگ ی چیزی بشه بدبختیش واس ما افسار پاره کردی و این حرفا 

نباید لو بدی روابطتت رو...و این ک گناه داره خاهرت ناراحت میشه ک تو زودتر ازدواج کنی..دعا میکنم باهم ...

اون ک خواسته با حسودی اینو مجرد نگهداره گناهش چیه دیگه

اگه خیلی خواهر دلسوزی بوذ میگفتم گناه داره ک بازم چرته چون سرنوشت دست خداهم هست

با فامیل هم ارتباط ندارین؟ الان ک دیگه مستقلی برو با مشاور حرف بزن ازش کمک بخواه راجع ب همین سوالت ...

ن الان دیگ خودم تنهام همه جا مستقلم با فامیلم اصلا ارتباطی نداریم تاپیک زدم نی نی یار میترکونه شما نمیدونی تو این شرایط چیکار میشه کرد ؟