2777
2789
عنوان

هر کش قدیم از من خاستگاری میکرد خواهرم جای من رد میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 66 پست
شاید حسادت می‌کرده خاهرت...ولی باید بعد ی تایمی دیگه نمیزاشتی این کارو کنه...

ی تایمی خاستم جلوشو بگیرم با ی هم دانشگاهیم دوس شدم قایمکی تماسامو چک میکرد و چک میکرد کجاها میرم بعد من پدرم دشمن خونی دختراشه و بی آبروعه ینی چیزی ببینه میره ب همه میگه اره دختر من فلان کارس اینم تا فهمید من با کسی آشنا شدم گفت میرم ب بابا میگم فک نکنی بی صاحابی تا اینننن حد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب باید تنهایی میرفتی بیرون 

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اصن من حرفم دوست پسر نیس میگم گاهی مامانا منو خواستگاری میکردن و این میگفت وا ن اصلا ما دختر ب غریبو ...

شاااید حسادت میکرده

همسایه مادربزرگمینا ۳ تا خواهر بودن هروقت برا کوچیکترا خواستگار میومد این دعوا راه مینداخت الان سنی ازشون گذشته هر ۳ مجردن متاسفانه

ولی خاله های منم ۳ تا بودن خاله بزرگترم برا اون یکیا همه کارای مراسمشونو انجام میداد ۲ تا کوچیکه زودتر ازدواج کردن خودشم ازدواج کرد بعد اونا 

کار خواهرت از روی هرچی ک بوده اشتباه بوده اگ میتونی از این ببعد یکم جلوش وایسا احترام ک ب بزرگتری کوچیکتری نیست

ما کسیو کوچیکتر از خودمون ندیدیم،کسیم خودشو بزرگتر از ما ندونه:)
اصن من حرفم دوست پسر نیس میگم گاهی مامانا منو خواستگاری میکردن و این میگفت وا ن اصلا ما دختر ب غریبو ...

توهم میگفتی چرت میگه میدیم. امرتونو بفرمایید🤣

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

حسود بوده شاید الانم خودتو ارتقا بده فن بیان داشته باش تا دیده بشی تو خونه کز نکن تو جامعه باش

تنها برو اینور اونور ن با ابجیت

وقتیم کسی خواستگاریت کرد تو خیابونی جایی زود نذار کف دست خاهرت فقط ب مامانت بگو بسه

شاید حسود باشه بپرونه دیگه دوباره قرار نیست زخم بخوری عبرت بگیر دختر

زرنگ باش 

ی تایمی خاستم جلوشو بگیرم با ی هم دانشگاهیم دوس شدم قایمکی تماسامو چک میکرد و چک میکرد کجاها میرم بع ...

اه چه خواهری واقعا که

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

ی تایمی خاستم جلوشو بگیرم با ی هم دانشگاهیم دوس شدم قایمکی تماسامو چک میکرد و چک میکرد کجاها میرم بع ...

نباید لو بدی روابطتت رو...و این ک گناه داره خاهرت ناراحت میشه ک تو زودتر ازدواج کنی..دعا میکنم باهم همزمان ازدواج کنین ب حق علی

بشین باهاش حرف بزن، بگو من میخوام ازدواج کنم با این کار تو داری لگد میزنی به بخت من، فامیل اگه میخواستن با من ازدواج کنن تا الان اومده بودن جلو، بذار حداقل دو نفر بیان خواستگاری که منم بتونم برم دنبال زندگیم، خودت هم باید ازدواج کنی تا آخر عمرت که نمیتونی بشینی ور دل من

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....