2777
2789
عنوان

هر کش قدیم از من خاستگاری میکرد خواهرم جای من رد میکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 716 بازدید | 66 پست
 ن الان دیگ خودم تنهام همه جا مستقلم با فامیلم اصلا ارتباطی نداریم تاپیک زدم نی نی یار میترکونه ...

ازدواجم سنتی بوده گلم زیاد اطلاعی ندارم

ببین ی مدل دیگه تاپیک بزن

بپرس کسی بوده تا حالا از راه غیر سنتی ازدواج کرده باشه دوستی و ایناها؟ اگ گفتن اره برو درخواست بده خصوصی باهاش صحبت کن😀

حتما دختر خوش برخوردی ای ک بهت پیشنهاد اشنایی میدن پس تو هم اعتمادبنفس داشته باش گلم

میشه خاهرتو بیاری یکی بزنم تو دهنش دلم خنک بشه ۲۷ سالته نمیزارع شوهر کنی که چی بشه😐😐بنظرم یه شوهر ...

همون دیگ الان پیشنهادام سنتی نیس مثلا تو خیابونیوجایی خوششون میاد میگن قصد آشنایی دارن منم نمیدونم اصن باید چی بگم چون بلد نیستم همون لحظه چ عکس العملی باید نشون بدم عین گاگولا میرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همون دیگ الان پیشنهادام سنتی نیس مثلا تو خیابونیوجایی خوششون میاد میگن قصد آشنایی دارن منم نمیدونم ا ...

حالا تو کوچه خیابون که نه ولی تو محیط کارت یجوری رفتار نکن مردا ازت فرار کنن یعنی سعی کن اجتماعی باشی مرد هم یه انسانه فقط دم دستگاهش فرق دارع چیزی نیس که خودتو بگیری سعی کن خجالت رو بزاری کنار مطمئن باش خیلی ادمای جدیدی سمتت میاد 

و اینکه با هرکسی تو رابطه نرو و خودتو بی ارزش نکن سعی کن با کسی حرف زدی جوری نشون ندی تشنه محبت و این چیزایی

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...
حالا تو کوچه خیابون که نه ولی تو محیط کارت یجوری رفتار نکن مردا ازت فرار کنن یعنی سعی کن اجتماعی باش ...

دقیقا هیچ کدکم اینا نیستم ی دختر نرمالم با ی رابطه اجتماعی نرمال خیلیا فک میکنن اصن تو رابطم چون اهل نزدیک شدن این چیزا نیستم 

دقیقا هیچ کدکم اینا نیستم ی دختر نرمالم با ی رابطه اجتماعی نرمال خیلیا فک میکنن اصن تو رابطم چون اهل ...

هوم حدس میزدم که اینجوری رفتار کنن حتی شایدفک کنن متاهلی نمیزاری کسی نزدیکت بشه حواست باشه اینجوری پیش بری شانس هاتو از دست میدی تمام سعیتو بکن پیش مردا خودتو نگیری 

رها کن؛ هرکه اهمیت میداد غمگین تر بود...