2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شک نکن دو به هیچ جلویی

زندگی متاهلی اون چیزی نبود که ارزوشو داشتم 

اصلا نمی ارزید 

دوست داشتم یه مجرد شاد که دستش تو جیب خودش باشه میبودم تا یه متاهل افسرده که همش در حال پخت و پز و رفت و روب و بچه داریه😕

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  
ببین راهتو اشتباه نرفتی.دعانویسا تو ۹۹درصد به دختری ک ازدواج نکرده میگن بختتو بستن.درواقع دنبال پولن ...

سخت که میگرفتم ولی ده ساله جن من می بینم با سوره های باطلی مثل بقره ، صافّات ، جن ، تکویر،  آیات ۶۰ قاف باطل میکنم نشونه های باطلی و باز شدن هم دیدم اما بیفایده بود چون چند مدت بعد دوباره احساسشون کردم و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم 

شک نکن دو به هیچ جلویی زندگی متاهلی اون چیزی نبود که ارزوشو داشتم  اصلا نمی ارزید  دوست ...

با این موافقم 

اما من یه مجرد ناشادم 

کار پیدا میکنم یا ضرر میدم یا اخراجم میکنن سر هیچ و پوچ یا حسادت 

هیچ پولی دستم نمیاد بیاد هم زود میره همه ی وسایلام خراب میشن بدن اینکه بتونم جاشو پر کنم 

رزق و روزیم شدیدا کم شده 

خواستگار میاد انگار میان دیدن قاتل عزیزاشون بد حرف می زنن انگار میخوان یه دست هم کتک بزنن

ادامه تحصیل که نگو

سخت که میگرفتم ولی ده ساله جن من می بینم با سوره های باطلی مثل بقره ، صافّات ، جن ، تکویر،  آیا ...

خدا لعنتشون کنه اینطور آدمارو ک چی بشه زندگی مردم رو با دعا و جادو نابود میکنن،تقربیا همسنیم،ولی از من به شما نصحیت هیچ وقت سمت دعا نویس نرو بیشتر سنگینی می‌ریزی رو خودت پای جن رو تو زندگیتون باز میکنی،سعی کن قرآن بخونی نماز بخونی خدا خودش یه جایی یه آدمی رو سر راهت قرار میده ک بشی خوشبخت ترین،من ک سپردم به خودش هرچی صلاح باشه برام رقم بخوره 

جادو جدی گفتی ؟ عجب آدم ها خرافاتی هستید 

منم تا ۱۰ سال پیش فکر میکردم خرافاته 

تا ۲ سال پیش فکر میکردم بختم بازه خودم انتخاب نمیشم و اینا ( جن میدیدم نصف شبا ، یا لمسم میکنن یا حمله : من حتی نمیدونستم با جادو میان 

تا اینکه سال ۱۴۰۰ دست دشمنم قطعی واسم رو شد از اون به بعد بود که کاربری هایی رو ایجاد کردم و دنبال راهکارهای باطلی تو نی نی سایت و گوگل بودم 

خدا لعنتشون کنه اینطور آدمارو ک چی بشه زندگی مردم رو با دعا و جادو نابود میکنن،تقربیا همسنیم،ولی از ...

ان شا الله به روزگار سگ بیفتن 

منم تو خونه با قران بتطل میکنم موفق هم میشم چون نسونه های باز شدن و باطلی رو هم دیدم سبک و پر انرژی و شاد میشم اما چند مدت بعد دوباره احساسشون کردم و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم جریان شکست چله هام رو در نی نی سایت گفتم عزیزی گفت باید بعد از چله های باطل سحر " یا وسطای چله " حرز کبیر امام جواد علیه السلام رو تهیه میکردی و میبستی به بازوی راستت ( بازوبند) اگه بستن به بازو ممکن نیست بنداز گردنت ( گردنبند جا دعایی) و همینطور حرز صغیر امام جواد علیه السلام رو همراه با حرز کبیر ببندی به بازوی راست و گفت که بهتره روی پوست آهو باسه 

اما چند ماه بعد اتفاقی کلیپی از حکیم محسن اسماعیلی دیدم که داشت توضیح میداد حرز برای هر کسی رو چه سطحی جواب میده 

" برنامه ی آپارات 

۱ زن عموم‌ (  از بچگی تا دستکم از ۱۴ سالگی ، وقتی ۲۷ ساله شدم شک کردم چرا جور در نمیاد سنگ میوف ...

الان باطل شد؟؟؟

یه دوست داشتم عین خواهرم بود 🥺اسمش دنیا²⁰همشهری آقا امام رضا 😍دلتنگشم ایشالا یه روز از همین روزها یه خبری ازش بهم برسه😮‍💨چشم انتظار خواهر گمشده🥺