2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لمسی شیک تره. ولی من میترسم زود خراب بشه

آره

بشه مگه چندسال میخوای استفاده کنی. هرچیزی ی عمر مفیدی داره. 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

فکر نکنم لمسی خراب بشه،،فر این جور چیزا هم لمسی ان ولی خراب نمی شه صفحه ی لمسشون.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....
منم روهمی میخوام بگیرم

قشنگن بگیرمنم دارم جهاز میخرم لیستمو بزارم ببینی؟ لیست برقیامه به قیمتشون توجه نکن چون مال خیلی قبله

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖

مارک خوب بگیر من لمسی داشتم لمسی ش خراب نشده بود اما خدا بگم این فروشنده ها رو چکار کنه البته خودمم تحقیق نکرده بودم چ مارکی بگیرم انقد از اون مارک تعریف کرد خرید کردیم ازش بعدا خراب شد کتریش آب میداد .

بعد سیمش اتصالی کرد و آب شد کلا گذاشتمش کنار. برای مهمونی خیلی خوبه . سریع آب جوش میاره 

🍼یک عدد نی نی تپل مپل خوجل تو دلمه   خداجونم شکرت 😘
قشنگن بگیرمنم دارم جهاز میخرم لیستمو بزارم ببینی؟ لیست برقیامه به قیمتشون توجه نکن چون مال خیلی قبله

اره عزیزم بذار خیلی ممنون میشم.

من تازه شروع کردم چیز خاصی نگرفتم هنوز

دختر تابستونی 🌿
مارک خوب بگیر من لمسی داشتم لمسی ش خراب نشده بود اما خدا بگم این فروشنده ها رو چکار کنه البته خودمم ...

چه مارکیه عزیزم ؟ گوسنیک مارک خوبیه میخوام اینو بگیرم ؟

دختر تابستونی 🌿
اره عزیزم بذار خیلی ممنون میشم. من تازه شروع کردم چیز خاصی نگرفتم هنوز

قیمتاشون الکیه فقط لیستو ببین

جنگ بلد ولی صلح طلب🤫برای رسیدن به خواستم یه صلوات بفرست امیدوارم خدا دلتوشادکنه💖
اره عزیزم بذار خیلی ممنون میشم. من تازه شروع کردم چیز خاصی نگرفتم هنوز

چه رنگ داری میگیری؟

مال من سفید نقره این اکثرا