2777
2789

اولین بارمه میخام مهمون دعوت کنم .. تجربه زیادی ندارم 

بگین چی بپزم از چه ظروفی استفاده کنم برا سرو 

از طرفی نوزاد دارم وقت زیادی برا اشپزی ندارم پس یدونه غذا میتونم بپزم ... 

از اداب مهمان داری اولش چی بیارم وسطا و در اخر 😅 ! 

کلا ممنون میشم راهنمایی کنین 

استرس دارم نکنه غذام خوب نشه و بهشونم خوش نگذره 

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول چای میوه  شام دسر و.. میوه چای تخمه هرچی ک هست

دوبار میوه؟

به زندگیم که نگاه میکنم می‌بینم کتابا، خیابونا، سریالا ، موزیکا نجاتم دادن. آدم ها ؟ نه هیچ ‌‌‌‌‌وقت.  

ساده بگیر تا به همه خوش بگذره 

اولش که میان چایی بیار 

برای شام هم اگه توان مالی دارید میتونی از بیرون کوبیده یا جوجه بگیری 

اگر نه مرغ بپز 

با دلستر و سبزی خوردن و این چیزا سفره اتو پر کن 

بعد از شام هم که چایی و میوه و شیرینی 

همین دیگه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

فسنجون غذای اصلی دسر کارامل سالاد دو نوع به نظرم کافیه

فسنجون بلد نیستم 🥺😂 

جاری هم آدمه ..حیف تدارک و زحمت 😂😅 زرشک پلو با مرغ با سالاد فصل تموم  اول یه چای میاری بعد ...

آخ 😂🤌🏻 

دیگ چاره نی 

سوپ چی ! 

سلام عزیزم  اول چایی و شیرینی به همراه آجیل  بعد شامم قرمه سبزی یا قیمه که راحت‌ترم هست& ...

میوه قبل شام چطوری میشه؟

به نظرم راحت ترین غذای دنیاست من هر موقع فرصت ندارم غذا بپزم فسنجون درست میکنم😁

تا حالا نپختم 😁 چجوریه ی خلاصه ای میگی؟ 

با گوگل بخام درس کنم هزارتا دستور هس