پوریا_پوریا مدیر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 326 عنوان یه خواننده پاپ که بخواد حرفه ای بخونه | مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 51 پست باید توی کدوم صفحه های اجتماعی کانال و صفحه داشته باشه؟ 1402/11/16 | 13:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7705 باش اقایی یه فکری میکنیم بهش .. مینویسم دفترچه قلبم اه دیگه به همم میایمشما ۱۸ سالته من ۱۷ سالمتازهه میتونی سلطه گری کنی و مدیریت خونوادهقول میدم سرت غر نزنم😅 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21300 اه دیگه به همم میایم شما ۱۸ سالته من ۱۷ سالم تازهه میتونی سلطه گری کنی و مدیریت خونواده قول میدم ... @پیشول_یه_بار_تعلیق @kmkmk قرار شوشو پیدا شده..میخواد تاج سرش بشم کوزت خونش بشم از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7705 هشتمیشم بیارید اسمشو بزارید شمسالله😂😂😂 نه دیگه اسمش از مد افتاده من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7705 @پیشول_یه_بار_تعلیق @kmkmk قرار شوشو پیدا شده.. میخواد تاج سرش بشم ... اره بهت خیانت نمیکنم😂 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21300 اره بهت خیانت نمیکنم😂 اسمت چیه حالا از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
پوریا_پوریا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 326 نه دیگه اسمش از مد افتاده منم دعوت کنید عروسیتون براتون بخونم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21300 هشتمیشم بیارید اسمشو بزارید شمسالله😂😂😂 میزاریم پوران و پویا و پوریا چطوره؟ از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7705 اسمت چیه حالا زهراتغییر جنسیت میدم هر اسمی تو خواستی میذارم خانومی😂😉 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7705 منم دعوت کنید عروسیتون براتون بخونم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 نه دیگه قراره هایده و مهستی رو دعوت کنیم من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21300 منم دعوت کنید عروسیتون براتون بخونم 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 خدایی من اسم میراث خوشم میاد ..برای گروهت اوکیه اینیستاگرام زدی بگو فالوت کنیم البته هنری از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
پوریا_پوریا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 326 میزاریم پوران و پویا و پوریا چطوره؟ من اسمم پوریا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
پوریا_پوریا مدیر استارتر عضویت: 1402/11/12 تعداد پست: 326 خدایی من اسم میراث خوشم میاد .. برای گروهت اوکیه اینیستاگرام زدی بگو فالوت کنیم البته ... چشم 🤗
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21300 زهرا تغییر جنسیت میدم هر اسمی تو خواستی میذارم خانومی😂😉 بزارم رمان رمان قلبم وای قلبم جلد رمان شد از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
آنه_دختری_در_پاریس عضویت: 1402/09/26 تعداد پست: 21300 من اسمم پوریا 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 میدانم از خزر تا خلیج فارس جای زخم گلوله هاست " مگه میشه" ایران را به بیگانه داد
yekonkori_khoshbakh عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 7705 بزارم رمان رمان قلبم وای قلبم جلد رمان شد وووو چه رمانتیک بودی توووو خانومییی😂😍 من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃 تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)