ممنون میشم بهم بگین چطور بودن روانشناسها؟؟ برای تراپی باید برم، وضعیت روحیم اصلا خوب نیست، دنبال یه تراپیست خوب و آگاه و مطمئنم، یکی که با خیال راحت بدون ترس دردمو بگم و نجاتم بده، نمیدونم با خانم صحبت کنم یا آقا حتی. کمک کنید دوستان
من نرفتم و نمیدونم عزیزم، اما گاهی به دارو درمانی نیاز هست، نه تراپی و مشاوره. اونو امتحان نکردی؟
نه نمیدونم چرا حس خوبی به دارو ندارم. میترسم بخورم، میدونم ایده ی غلطیه اما دست خودم نیست. یه کاری هم کردم که مثل خر تو گل موندم همین حال روحیم رو بدتر کرده، دلم میخواد اصلا بمیرم. افسرده بودم الان دیگه حالم خیلی بدتره
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نه نمیدونم چرا حس خوبی به دارو ندارم. میترسم بخورم، میدونم ایده ی غلطیه اما دست خودم نیست. یه کاری ه ...
من همسرم چند ساله دارومیخوره به خاطر افسردگی، حالش خیلی بهتره. ببین بعضی چیزا که با حرف زدن حل نمیشه، به نظرم مقاومت نکن، برو دارو بگیر، اگه دیدی روت تاثیر داره و حالتو خوب میکنه ادامه بده.
راستی برو تو سایت nobat.ir اونجا شهر و تخصصی که میخوای رو انتخاب کن، اسم پزشک ها و تخصصشون میاد، نظرات مردم هم هست، نظرات رو بخون و بر طبق اونا مشاوری روکه میخوای انتخاب کن.