2777
2789
عنوان

خیلی اذیتم میکنه

172 بازدید | 17 پست

سلام 

تازه عضو شدم که مشکلمو باهاتون درمیون بذارم 

با یکی در ارتباطم که خیلی تلاش کرد تا حتی ج سلامش رو بدم حالا باهام سرد شده و چند روز پیش که دلیلش رو پرسیدم اتفاقا میگه تو کم گذاشتیو حتما دوسم نداری

از اولش میدید من اخلاقم چجوریه و نباید توقع یه دختر بی بند و بار رو داشته باشه نمیدونم چرا الان عوض شده! 

بنظرتون چیکارکنم؟ 

هربارم میبینه خبری ازم نیست یا میخوام فاصله بگیرم پیام میده و اینجوریه که رابطه تموم نمیشه 

البته خودمم بهش علاقه دارم برا همین بلاک نمیکنم

شما اگه بجا من بودید چیکار میکردید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آب نمک نگهداشته

اخه وقتی میدونه هیچوقت بامن به یه سری از خواسته هاش نمیرسه و من تن نمیدم به هرچی که میخواد دیگه غیرمنطقیه این کارش نمیدونم میخواد منو اذیت کنه یا چی اما میدونم دقیقا داره روحیمو نابود میکنه

جلو چشم من همش آنلاینه معلوم نیست باکی 

از نظر اجتماعی ادمیه که همه روش حساب باز میکنن انقدررررر التماس کرد تا باهام بیاد تو رابطه که الان نمیتونم باور کنم این همون ادمه 

اگه بازم پیام داد خوبه بگم دیگه نمیخوامت؟ با اینکه ته دلم اینجوری نیست 

بنظر من حقیقت رو بگید بهتره تا اینکه ته دلتون با زبونتون یکی نباشه

درست میگید اما خب حرف دلم اینه که میخوامش اما اگه مستقیم برم بهش بگم میخوامت ولی به خواسته های غیرمعقولت تن نمیدم نمیدونم چه برخوردی کنه 

چون که مثل خیلی از خانما نیستم که با یه سری مسائل

تحریکش کنم و نمیتونم و تو اخلاقم نیست تا یکی مال خودم نباشه این کارا رو نمیکنم دارم کنار زده میشم 

اما بقول شما شایدم حرف دلمو گفتم

خیلی سردرگم موندم دلم نمیخواد ازم استفاده کنه بعدم پرتم کنه کنار ولی بهش دل دادم متاسفانه احمق شدم 

رابطه تون درچه حده؟  مثلا دوست هستین نامزدی یا چی؟

بنظرم ایشون کلا سر کارت گذاشته و داره ازت سو استفاده میکنه هر وقت حوصلش سر میره یا تنها میشه میاد دنبالت میگرده...

البته ببخشیدا ولی پسری که واقعا بخواد به مرز هات احترام میزاره 

خانوم دکتر مملکت هستم👩‍⚕️🥼🩺💉💊
رابطه تون درچه حده؟  مثلا دوست هستین نامزدی یا چی؟

دوستیم کلا همون مرحله ی اول که پسرا باید بهترین ورژن خودشون رو نشون بدن الان ماییم اما این فقط برا مخ زدن بلد بود تلاش کنه بیش از حد تلاش کرد تا بتونه باهام بیاد تو رابطه 

بنظرم ایشون کلا سر کارت گذاشته و داره ازت سو استفاده میکنه هر وقت حوصلش سر میره یا تنها میشه میاد دن ...

من باهاش رابطه ی..... ندارم و اصلا قبولم نمیکنم اما اولش اصلا اینجوری نبود به قول یکی از کاربرا انگار میخواد اب نمک نگهم داره ولی دلیلش چیه رو نمیدونم 

درست میگید اما خب حرف دلم اینه که میخوامش اما اگه مستقیم برم بهش بگم میخوامت ولی به خواسته های غیرمع ...

این حماقت نیست عشقه ولی اگر الان حرفتونو نزنید تمام عمر باید مخفی کنید و بسوزید و بسازید صداقت و شجاعت باعث میشه زجر کشیدن آیندتون کم بشه قبول دارم که ناخوشاینده البته میتونید هر کدوم از روشهارو انتخاب کنید قطعا هردو روش مزایا و معایبی هست