سلام، من تازه کارمو شروع کردم انصافا هم کارم خوبه ولی مدل ندارم ، که بخوام ازشون عکس بگیرم بذارم تو پیج ، آگهی واسه دیوارم نزدیک 60 تومن پول میگیره که واسه الان من یه مبلغ زیادی به حساب میاد مخصوصا که نمیدونم جواب میده یا نه ، بنظرتون دیگه چطوری میتونم مشتری جذب کنم ؟
کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب الان خودت داری برای خودت میزنی!! که عزیزدل پرسیدم چه کاری؟ زیبایی شامل خیلی چیزا میشه....!
اکستیشن مژه ، دارم واسه مامانم و خواهرم میزنم فقط نمیشه بخوام خیلی مدلهای مختلف هم رو مژهاشون کار بکنم، میخوام کارمو هم شروع کنم دیگه فقط نمیدونم این هزینه ای که میدم اصلا واسم فایده داره ؟ یا نه
کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂