2777
2789

سلام، من تازه کارمو شروع کردم انصافا هم کارم خوبه ولی مدل ندارم ، که بخوام ازشون عکس بگیرم بذارم تو پیج ، آگهی واسه دیوارم نزدیک 60 تومن پول میگیره که واسه الان من یه مبلغ زیادی به حساب میاد مخصوصا که نمی‌دونم جواب میده یا نه ، بنظرتون دیگه چطوری میتونم مشتری جذب کنم ؟

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کاری؟ الان تبلیغات حرف اولو میزنه باید پول خرچ کنی تا کارت دیده بشه

خب نمی‌دونم که اصلا کسی میاد یا نه ؟ می‌خوام ببینم کسی اینجا با تبلیغات دیوار رفته واسه کار زیبایی؟

کاربری دوم ، ولی اصلا پشیمون نیستم چون حق گفتم  زرد_چوبه هستم ، دو هفته تعلیق شدم دوباره ظرف یه هفته یه ماه تعلیقم کردن 😕😂
خب نمی‌دونم که اصلا کسی میاد یا نه ؟ می‌خوام ببینم کسی اینجا با تبلیغات دیوار رفته واسه کار زیبایی؟

خب الان خودت داری برای خودت میزنی!! که عزیزدل

پرسیدم چه کاری؟

زیبایی شامل خیلی چیزا میشه....!

وطن ای مادر غمدیده ام.......

خب الان خودت داری برای خودت میزنی!! که عزیزدل پرسیدم چه کاری؟ زیبایی شامل خیلی چیزا میشه....!

اکستیشن مژه ، دارم واسه مامانم و خواهرم میزنم فقط نمیشه بخوام خیلی مدلهای مختلف هم رو مژهاشون کار بکنم، می‌خوام کارمو هم شروع کنم دیگه فقط نمی‌دونم این هزینه ای که میدم اصلا واسم فایده داره ؟ یا نه 

من رفتم

مدل شدم برای هایلایت

اول یه مدت باید دستمزد نگیری فقط پول مواد بگیری که مشتری جذب کنی

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
من رفتم مدل شدم برای هایلایت اول یه مدت باید دستمزد نگیری فقط پول مواد بگیری که مشتری جذب کنی

همین دیگه بخدا منم فقط پول مواد رو می‌خوام فقط کارو شروع بکنم کافیه ، ولی نمیدونم از  سایت دیوار میشه جذب کرد مدل یا نه

اکستیشن مژه ، دارم واسه مامانم و خواهرم میزنم فقط نمیشه بخوام خیلی مدلهای مختلف هم رو مژهاشون کار بک ...

موفق باشی

اگر کارت خوب باشه میشه

باید یه مدت بری سالن های زیبایی و اونجا شناخته بشی بعدا برای خودت کار کنی

مثلا من واسه رنگ کردن موهام میرم سالن ، اگر رنگ کارم از اونجا بره هر طور شده پیداش میکنم و میرم پیشش بس که بهش اعتماد دارم و کارش بیسته

موفق باشی اگر کارت خوب باشه میشه باید یه مدت بری سالن های زیبایی و اونجا شناخته بشی بعدا برای خودت ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

ممنونم از راهنماییت عزیزم 

خواهش میکنم

متاسفانه چشمام حساسه وگرنه میاومدم پیشت و مژه هامو یه صفایی میدادم  

حتی ریمل و مداد و سایه و اینا نمیزنم چون چشمام میسوزه  

خواهش میکنم متاسفانه چشمام حساسه وگرنه میاومدم پیشت و مژه هامو یه صفایی میدادم     حتی ر ...

عزیزم چه قدر ذوق کردم با پیامت😍😂 چشمای مامانمم حساسه درک میکنم چی میگی ولی خب اون دیگه به شدت شما نیست