2777
2789
عنوان

ریزش مو

122 بازدید | 14 پست

خیلی عجیبه دو سه ماهه پریود میشم در حد دو سه قطره خون اب میاد فقط

موهامم ب شدت ریزش گرفته مشت مشت میریزه

میخام برم پسرونه بزنم امروز

کسی تجربه ای نداره؟ 😞

داغ دلم تازه شد صبح رفتم حموم موهام عین کسایی که شیمی درمانی کردن میریزه🥲💔

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ریزش مو بستگی زیادی به استرس و فشار روحی داره. 

شرایطتت توی خونه و خانواده یا درس و کار و غم و غصه .

و همچنین تغذیت باید پروتئین کافی داشته باشه چون مو از پروتئین ساخته شده .

احتمال کم کاری تیروئید هم هست که باید بری آزمایش تخصصی غدد تیروئید و یا چکاپ هورمون بدی ، دکتر میفهمه . 

بیوتی تراپیست هستم در کرج 🥰. قیمتام خیلی مناسبه و موادم بهترین برند و باکیفیت. میکروبلینگ ابرو ، میکروپیگمینتیشن بن مژه و خط چشم ، شیدینگ لب رژ لب دائم انجام میدم .از تاتوی قدیمی و بدرنگ و پخش شده ات خسته شدی ؟! برات ریموو میکنم . انواع بافت مو ، انواع کوتاهی موی سر ، رنگ و لایت مو ، کاشت مژه ، کاشت ناخن ، کراتین و احیا ، پاکسازی پوست و فیشیال انجام میدم . پیج اینستای کاریم : @micro_remove

من از تحربه خودم میگم نمیخوام نسخه بپیچم 

ولی منم اوایل داشت موهام ریزش میگرفت روزی یدونه قرص یونی زینک میخورم ریزش موهام وایساده 

ولی خب شما ک میگی پریودت عقب افتاده بهتره بری  دکتر ممکنه مشکلی داشته باشی

میـخوآم پرنده هارو بدونــ قفس بکشم                             وِگِن هستم ؛ غذای من ، توقف تپش یک قلب نیست                حامی حقوق حیوانات و طبیعت                                                   به خیال خود زدی ، بستی ، زنجیر کردی و با حبس جسمش حس قدرت کردی          با فرار روح و ریشه ی افکاری که قفل و زنجیر نمیشناسه چیکارمیکنی ؟                           زن = مرد   
منم خیلی وشحتناکه همه تشکم کف خونه حتا توی غذام از سرم میوفته

دقیقا ما خونه امون اکثرا سرامیکه تا فرش بعد خیلی سخته هی جمع کردنشون🤦‍♀️🥲

این حقایق هستند که آدم‌ها را از هم دور می‌کنند ، نه دروغ ! وگرنه ما دروغ می‌گوییم که نزدیک باقی بمانیم ! آدم‌ها یک‌بار عمیقاً عاشق می‌شوند، چون فقط یک‌بار نمی‌ترسند که همه چیز خود را از دست بدهند؛ امّا بعد از همان یک‌بار، ترس‌ها آن‌قدر عمیق می‌شوند که عشق، دیگر دور می‌ایستد ...
عزیزم ریزش مو بستگی زیادی به استرس و فشار روحی داره.  شرایطتت توی خونه و خانواده یا درس و کار ...

اره میخام دوباره کنکور بدم استرس اینام زیاد دارم

ینی استرس اینقد تاثیر داره

اسپیرونولاکتونم میخورم گفتم شاید هورمونی باشه چون قبلا دکتر این دارو رو پاسه ریزش مو و کیست سینم بهم داده بود ولی اونم اثر مکرد این بار 

دقیقا ما خونه امون اکثرا سرامیکه تا فرش بعد خیلی سخته هی جمع کردنشون🤦‍♀️🥲

ای خداااا چیکارکنیم

میگم برم پسرونه کوتاهه کوتاه بزنم شاید بهتر شد

اخه تغذیمم خوب نیس

تنها زندگی میکنم حوصله غذا پختن ندارم

ن میوه ای ن گوشتی😀😆

ای خداااا چیکارکنیم میگم برم پسرونه کوتاهه کوتاه بزنم شاید بهتر شد اخه تغذیمم خوب نیس تنها زندگی ...

نه کوتاهم باشه میریزه من موهام تا دوشمه میریزه 

من میدونم از استرسه دکتر بهم گفت🤦‍♀️

عزیزم ریزش مو بستگی زیادی به استرس و فشار روحی داره.  شرایطتت توی خونه و خانواده یا درس و کار ...

تغذیه ک افتضاح

چون تنها زندگی میکنم اصن غذا در حد تخمرغو سیبزمینیو نهایت ماکترونی

گوشتم ک گرونه الان کی میتونه بخره کیلو ۷۰۰ تومن🥲

دیگه واقعا فک کنم فتوسنتز میکنم

نه کوتاهم باشه میریزه من موهام تا دوشمه میریزه  من میدونم از استرسه دکتر بهم گفت🤦‍♀️

اخ اخ مال منم رو دوشمه 

قبلا رو باسن بود از ریزش کوتاه کردم

الان باید ماشین کنم دیگه😀

اخ اخ مال منم رو دوشمه  قبلا رو باسن بود از ریزش کوتاه کردم الان باید ماشین کنم دیگه😀

نه فایده نداره نزنشون 

آزمایش خون بده شاید هورمونات مشکل دارن