من توی 25 هفته م، امروز رفتم آزمایش تحمل گلوکز، با دستگاه که ناشتامو گرفت 103 بود. 11 ساعت هم ناشتا بودم. حالا خیلی نگرانم، این یعنی دیابت بارداری دارم؟ جواب آزمایشم ده روز دیگه میاد. چیکار کنم تا اون روز؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
قند تو بارداری باید ۹۲ باشه رژیم بگیر قند و شکر و حذف کن مایعات و سبزیجات بیشتر بخور
چجوری رژیم بگیرم آخه من الان ماه ششم ولی همش 3 کیلو وزن اضافه کردم. واقعا زیاد نمی خورم. زیاد هم اهل شیرینی اینا نیستم که حذفشون کنم. فقط صبحونه مربا میخورم.
میدونم عزیز حالا بزار جوابش آماده بشه انشالله که دیابت بارداری نداری داشتنی هم نگران نباش دکتر با رژ ...
مرسی عزیز که وقت گذاشتی. ان شاالله که دیابت نباشه، من کلا خیلی استرسیم از یه طرف هم چون تقریبا کل خانواده م دیابتی ان و مشکلاتشونو دیدم از نزدیک به شدت روی این قضیه حساسم. کل عمرم هم رژیم مواد قندی داشتم از نگرانی. الان فقط یه ماهه یه مقدار اشتهام زیاد شده و بهتر میخورم و کمتر رعایت کردم. واقعا منصفانه نیست