2777
2789
عنوان

قند ناشتا 103 دیابت بارداریه؟

578 بازدید | 18 پست

من توی 25 هفته م، امروز رفتم آزمایش تحمل گلوکز، با دستگاه که ناشتامو گرفت 103 بود. 11 ساعت هم ناشتا بودم. حالا خیلی نگرانم، این یعنی دیابت بارداری دارم؟ جواب آزمایشم ده روز دیگه میاد. چیکار کنم تا اون روز؟؟؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوماً مگه نباید خون بگیره چرا با دستگاه دقیق هست اینجوری ؟

خون هم گرفت ولی با دستگاه هم گرفت همزمان. همون آزمایشی که بعدش شربت گلوکز میدن بخوری و یک ساعت و دو ساعت بعد دوباره نمونه می گیرن.

من ازمايشم ٩٦بود هفته ١٢مجدد فرستادم ازمايش ساعت دو جوابش مياد 

منم هفته دوازده 84 بود قند ناشتام. ولی اون موقع اصلا اشتها نداشتم و خییییلی کم می تونستم غذا بخورم. الان همش گرسنه م.

بالای ۹۵ باید مراعات کنی پایین بیاد.بخصوص اگر بعد از غدات بالای ۱۸۰ باشه

اون یک ساعت و دو ساعت بعدش جوابش ده روز دیگه میاد نمیدونم چنده. 

آخه من واقعا شیرینی و شکلات اینا نمیخورم. فقط همون غذای معمولمه. شاید روزی دوتا تیکه ویفر مثلا اگه گشنه م بشه. 

قند تو بارداری باید ۹۲ باشه رژیم بگیر قند و شکر و حذف کن مایعات و سبزیجات بیشتر بخور

چجوری رژیم بگیرم آخه    من الان ماه ششم ولی همش 3 کیلو وزن اضافه کردم. واقعا زیاد نمی خورم. زیاد هم اهل شیرینی اینا نیستم که حذفشون کنم. فقط صبحونه مربا میخورم. 

خون هم گرفت ولی با دستگاه هم گرفت همزمان. همون آزمایشی که بعدش شربت گلوکز میدن بخوری و یک ساعت و دو ...

میدونم عزیز حالا بزار جوابش آماده بشه انشالله که دیابت بارداری نداری داشتنی هم نگران نباش دکتر با رژیم و قرص کنترل می‌کنه 

🌿❤️🌷

میدونم عزیز حالا بزار جوابش آماده بشه انشالله که دیابت بارداری نداری داشتنی هم نگران نباش دکتر با رژ ...

مرسی عزیز که وقت گذاشتی. ان شاالله که دیابت نباشه، من کلا خیلی استرسیم از یه طرف هم چون تقریبا کل خانواده م دیابتی ان و مشکلاتشونو دیدم از نزدیک به شدت روی این قضیه حساسم. کل عمرم هم رژیم مواد قندی داشتم از نگرانی. الان فقط یه ماهه یه مقدار اشتهام زیاد شده و بهتر میخورم و کمتر رعایت کردم. واقعا منصفانه نیست