2777
2789

اول برنج رو میریزی توی قابلمه و روش اب میریزی  . بعد آبش رو خالی میکنیدو دوباره توش آب میریزی انقدر این رو تکرار مکینی تا برنجا تمیزبشن . 

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

اول برنج رو نم میکنی، بعد میزاری اب جوش بیاد توی قابلمه بعد ک جوش اومد برنج رو میریزی توی اب جوش میزاری بجوشه هر یه دقیقه چک میکنی برنج رو وقتی ک دست زدی نرم شده بود ابکش میکنی مجدد برنجو میریزی توی قابلمه میزاری دم بکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول با پیمانه برحسب تعداد نفرات برنج بریز بعد با آب خالی بشور تا آب شفاف بمونه فقط بعدم آب بریز رو برنجا جوری تقریبا ی بند انگشت آب بالای برنجا باشه روغنو نمک بزن بزار بجوشه😐

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

اول برنج رو میریزی توی قابلمه و روش اب میریزی  . بعد آبش رو خالی میکنیدو دوباره توش آب میریزی ا ...

بعد بار اخر بزار اب داخلش بمون . چند ساعت بمونه تا خیس بخوره . 

بعد برای پخت : توی برنج نمک بریز . اب برنج اگه میخوای ابکشی درست کنی حداقل باید دوتا بند انگشت روی برنج رو بگیره .

بعد گاز رو روشن میکنی و قابلمه رو میزاری روی گاز  تا اب برنج جوش بیاد بعد که جوش اومد هر چند دقیقه میری یکم برنج رو هم میزنی و گاز میزنی ببینی پخته یا نه 

برنجو خیس کن بعنمک بریز بزار خیس بخوره ئکی دو ساعت بعد ابجوش بزار بعد ک جوش اومد برنو ابی ک داخل ظرفه رو خالی کن برنجو بریز داخل قابلمه بعد ی قاشق روغ بریز برنجو هم نزن با کفکیر چون  از بین میره بعدش بزار قل بخوره برنجو بردار ببین روی برنج ۷ تیکه خط میوفته یا اثلا راه راحت اینه ک وقتی برنج بزار لای دندونت دیدی ی خورده  نرم شده ن دد حدی ک کته بشه ابکش‌کن و بعد روغن بریز ته قابلمه و برنجو بریز  بعد برنجو شکل کوه در بیار چند تا سوراخ بزن روش  ی خورده روغن و اب بریز درشو بزار ۵ دیقه با شعله زیاد باشه بعد ک بخار‌داد کمش کن دم بکشه نیم ساعتی بعد بخووووور

بعد بار اخر بزار اب داخلش بمون . چند ساعت بمونه تا خیس بخوره .  بعد برای پخت : توی ...

بعد که پخت  آبکش میکنی و میزاری تو قابلمه دوباره