من یجا دارم کار میکنم از 8 تا 5.30 عصر گاها تا 6 هم میمونم اما اضافه کاری ندارم حقوقم13 تومنه بیمه ام بیمه تکمیلی دارم حقوقهامون به موقع واریز میشه گاها اعیاد و مناسبتها هدیه داریم اول خوبیاش و گفتم و حالا بدیاش یه همکار دارم روانیه مریضه فقط فکر اذیت کردن منه تمام روز باهاش تنش دارم اعصابم و بهم میریزه دو دفعه انتقال دادم اما چون سابقه اش بیشتره حق و به اون دادن و ماجرا رو جوری جلوه داد که حتی من و مقصر هم کرد حالا تحمل این محیط برام خیلی سخت شده خونه میام تحت تنش روزم انرژی ندارم عصبیم و شوهرم ناراضی میگه استعفا بده بیا بیرون سخته برام دوباره کار جدید پیدا کنم با چالشهاش روبرو بشم تو خونه موندن و بیکاری هم اذیتم میکنه بگید جای من بودین چکار میکردین؟ میرفتین یا میموندین ممنون میشم راهنمایی کنید.
اتفاقا من هفته پیش دکتر بودم دوتا منشی داشت یکی از منشی ها انقد رو اعصاب اونیکی راه میرفت اگ من جاش بودم یا خیلی جدی رفتار میکردم حدشو بفهمه یا استعفا میدادم دلم برا اونیکی خیلی سوخت آخ مظلوم بود
فکر گشتن مصاحبه ازمایشی کار کردن و محیط و آدمها و شرایط جدید بهمم میریزه
پس همینجا بمون
همکار سمی و عوضی همه جا وجود داره. راه گریزی ازش نیست
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم