2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

256 بازدید | 23 پست

سلام بچه‌ها امیدوارم خوب باشید.‌

من یه رشته خوندم، الان می‌خوام برم سر کار انشالله ولی همزمان می‌خوام یه رشته دیگه هم بخونم ولی چون سر کار میرم فقط غیر حضوری میتونم.‌ کسانی که پیام نور درس خوندید میشه بیاید تجربه‌تون رو بگید. 

نمره‌ی خوب گرفتن خیلی سخته؟ می‌خوام معدلم بالا بشه. 

میگن چون امتحاناتش سراسریه نمره خوب گرفتن سخته. درسته؟ روی نمودار و اینا نمی‌برن نمرات رو؟ 

بعدش میگن کیفیت آموزشش هم خوب نیست. اینم درسته؟ کلا شما راضی بودین یا نه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمره خوب گرفتن سخته خبری از نمودار هم نیست  کیفیت آموزش هم مثل بقیه حاهاست بستگی به تلاش خودتو ...

خیلی ممنون. پس شدنیه ولی سخته درسته؟ چون من نیاز دارم معدلم بالا بشه :(

نمره خوب گرفتن سخته خبری از نمودار هم نیست  کیفیت آموزش هم مثل بقیه حاهاست بستگی به تلاش خودتو ...

ببخشید من رفتم سوال کردم گفتن دیگه غیر حضوری نداریم تورخدا اگه میشه غیر حضوری ارشد گرفت به من راهنمایی بدین

عزیزم الان که دیگه نمیشه ثبت نام کرد میره برای مهر درسته ؟

آره متاسفانه من دیر به فکر افتادم فکر کنم مهلت بهمن تموم شده باید مهر ثبت نام کنم.‌ می‌خوام با سوابق تحصیلی ثبت نام کنم.‌

ببخشید من رفتم سوال کردم گفتن دیگه غیر حضوری نداریم تورخدا اگه میشه غیر حضوری ارشد گرفت به من راهنما ...

من توی سایت‌ها خوندم نوشته بود میشه غیر حضوری و حتی نوشته بود از مزایای پیام نور اینه که برای افراد شاغل میتونن غیر حضوری درس بخونن و... :( خدا کنه اینطور که میگید نباشه و بشه. حالا شاید امروز برم حضوری بپرسم ازشون. از واحد مشهد.‌

آره متاسفانه من دیر به فکر افتادم فکر کنم مهلت بهمن تموم شده باید مهر ثبت نام کنم.‌ می‌خوام با سوابق ...

عزیز دلم پیام قبلی منو دیدین؟

ببخشید من رفتم سوال کردم گفتن دیگه غیر حضوری نداریم تورخدا اگه میشه غیر حضوری ارشد گرفت به من راهنمایی بدین

فقط گفت میتونی خودت به خواسته خودت نیای سرکلا و نمره کلاسی رو نگیری شما هم همین کارو میخواین بکنین؟

عزیز دلم پیام قبلی منو دیدین؟ ببخشید من رفتم سوال کردم گفتن دیگه غیر حضوری نداریم تورخدا اگه میشه ...

اگه اونجوری باشه که بده چون می‌خوام نمره بالا بگیرم.‌ ولی من احتمالا از کارشناسی بخوام شروع کنم دوباره. حالا اگه پرسیدم بهتون میگم.‌ 

بابا بیخیال کارشناسی شو همونی که میخای رو ارشد بخون

من وزارت بهداشت خوندم تعهد‌ تحصیل رایگان دارم الان تازه درسم تموم شده. برای همین مدرکم رو تا ۷ سال دیگه نمیتونم آزاد کنم مگر اینکه ۵۰۰ میلیون تومن پول بدم!! از طرفی به مهاجرت هم یه نیم نگاهی دارم و براش به مدرک کارشناسی یا معادلش هم نیاز دارم. برا همین می‌خوام دوباره از کارشناسی شروع کنم. رشته‌ای هم که می‌خوام ادبیات انگلیسی دلم میخواد از اول بخونمش. شرایطم یکم خاصه. دعا کنید مشکلی نباشه و بتونم همین پیام نور رو ثبت نام کنم.‌