2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط شنیدم بچه رو هر جایی برای ختنه نبرید ، پیش متخصص ببرین

خدایا شکرت بخاطر همه ی چیزهایی که داریم و برامون عادی شده 🤲🙏بزرگترین خواسته ی تو ، کوچکترین اجابت از طرف خداست ⁦♥️⁩
سوال منم هست.میخوام پسرمو هفته اول ختنه کنم.نمیدونم خوبه یا نه

سلام عزیزم پیامبر گفتن که بهترین روز برای ختنه هفتمین روز به سلامتی زایمان کنین

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍

برادر من ۲۲سالشع 

براش انجام ندادن 

فک کنم دیگ بچه ک هفته اولش باشه اذیت میشه 🤦🏻‍♀️

من رویایی دارم رویای یک رقص بی وقفه از شادی 🤍🌱🕊️

سه روزگیش پسرمو ختنه کردن چون بچه باشه خیلی زود خوب میشه باید زود زود بشوریش ک حلقه زودتر بیفته . خیلیم زود خوب شد

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عالیه

بچه چون کوچیکه اصلا متوجه یادش نمی مونه 

و گوشتش زود جوش میخوره 

و چون التش کوچیکه زود خوب میشه 

من قبل از ۷ روز بچه هام را بردم عالی بود

برادر من ۲۲سالشع  براش انجام ندادن  فک کنم دیگ بچه ک هفته اولش باشه اذیت میشه 🤦🏻‍♀️

برعکس گفتی سن بره بالا بدتره،طفلی داداشت

مردم ایران شریف،اصیلو فهیم اند،هر کجای مجازی دیدین کسی به قومیت و مذهب و دین یک ایرانی توهین کرد بدونین بابتش یا پول گرفته یا شرافت و فکرش رو حراج گذاشته،براش دل بسوزونین 

قبل۴۰روز ختنه ش کن 

اشتباه من و نکن گفتم جون بگیره ،سه ماهگی ختنه ش کردم خیلی اذیت شد....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨