2777
2789

شما باشید کدوم و انتخاب میکنید؟

۱-یه خونه ۱۱۰ متری بسیار زیبا و خوش نقشه با دوتا تراس بازسازی خفن و مدرن ولی طبقه سوم بدون آسانسور

۲-یا یه خونه ۸۰ متری که از نظر نقشه  معمولی و هیچ دیزاینی نداره ولی سال ساخت پایین تر و با آسانسور؟یکمم دلگیر چون آشپزخونش پنجره نداره فقط پذیراییش داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی به این داره که میتونی پله بالا پایین کنی یا نه ممن خونم طبقه سوم و خودم کم میرم بیرون ولی همش میگم برم جایی ک اسانسور داشته باشه ولی خب نقشه خونه ام مهم میتونی بیشتر بگردی

بستگی به این داره که میتونی پله بالا پایین کنی یا نه ممن خونم طبقه سوم و خودم کم میرم بیرون ولی همش ...

نه دگ بعد کلی گشتن این دو مورد بهترین گزینه هاس که فردا ساعت ۱۲ باید یکیش و انتخاب کنم.همسرمم همش میگه زودباش بگو کدوم تا گرون نشده

دل خودت باکدومه؟ زیاد رفت وامددارید؟ 

دل خودم با طبقه سومیس چون به شدت دل باز و بزرگ و زیباست و کاملا بدون خرج چون مالک حسابی توش خرج کرده و میخواست زندگی کنه ولی کارای مهاجرتش جور شده