2777
2789
عنوان

خواب بودمممم بعدد ...🤍😫

361 بازدید | 27 پست

تو خواب یهویی حالت تهوع بهم دست داد بیدار شدم دهنم یه مزه ای بود که هر لحظه تهوعمو بیشتر میکرد سریع یه آدامس تو کیفم برداشتم کردم دهنم خوب شدم دلیلش چی میتونه باشه؟؟

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عجیبه دیشبنزدیک اذان بیدار شدم با حالت تهوع

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
اسید معده ت زده بالا

نه مزه اون اسید معده رو نمیداد من یخورده افت فشار گرفتم بعد سرگیجه میگیرم خیلی 

بعد وقتیم بیدار شدم مزه هیچیی میداد دهنم همین حالمو بد میکرد میتونه بخاطر افت فشارم بوده باشه؟؟

🌻دعا میکنی خونه دارشم😔؟خسته شدم خیلی خوشبختیم به خونه دارشدنمه که راحت شم با آسوده بخوابم🥺💔دعا کن خواهرم .بگو صلوات بفرستم واست
ترش کردی

نه اصلا ترش نبود 

مزه هیچی میداد من تازگی ها افت فشار گرفتم میتونه بخاطرش باشه؟

باردار نیستی؟

راستشووو بخوایییی دکترم رفتم همینو گفت 

ریفلاکس بوده زیر سرت بلند بزار

یعنی بالش بلند؟