2777
2789
عنوان

بسته بندی در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19709 بازدید | 64 پست
اخه منم خیلی دنبال همین بسته بندی بودم، یه سری که سرم کلاه رفت، اونم پول خواست اولش، بعد مثلا زده بو ...

اتفاقا اینجوری میزنن که شک نکنی 

حتی همون دیر جواب دادن شون

متاسفانه حرفه ای شدن تو کلاهبرداری 

اسی منم پیام دادم اون کار رو بهم گفت۲۸۴ هزارتومن بزن وایه دستگاه لیبل زن به این کارت که واسه شرکت &n ...

البته من بهش گفتم تو وسیله ها رو بفرست،من جلو در کارت بکشم واست قبول نکرد،گفت که نه باید به اسمت ثبت بشه

اولش گفته بود که یه سری از افراد خودشون دستگاه دارن یه سری ها ندارن،اونایی که دارن هیچ اونایی که ندارن باید بخرن،

(مغز رو داشت سمت اعتماد میبرد )

تازشم دستگاه لیبل زن ارزونش۲میلیون چه جوری این ۲۰۰وخورده میده،

حالا که اینا رو میزارم پیش همدیگه میبینم داشته اعتماد جلب میکرد،به نظر من نرو

خیلی ها به خاطر همین قیمت پایین که گفته اگه پولی از دست بدن،نمیرن واسه پیگیری ،چون هزینه های شکایت و دادگاه و اینا خیلی بیشتر ازین مبلغ میشه پس از خیرش میگذرن و دنبال شکایت و پس گرفتن پولشون نمیرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی تو تلگرام پیدا کردم، باز اون پول نمیخواست میگفت 50 نفر اد کن تا واست کار بفرستیم

منم😂۱ ساله کردم اما کو؟

خدا وصف حالم در اینکه خداا معجزه میکنه با صبری که بهمون خدا نگاهش مهربون هر چیزیو به وقتش بهمون میده بر بالشتی که مرگ پرنده پر است نمیتوان خواب پرواز دید 🕊🕊🕊یعنی دل نشکنیم کسیو جدا نکنیم از کسی غیبت نکنیم مسخره نکنیمممم اصلا گناه جدا از گناه میگن سوزن به خودت بزن جوال دوز به دیگران که بفهمی چه دردی داره وقتی دیگران رو از خودت نامید میکنی به خاطر حرفامون توی زندگی بیشتر از همه هم عاشق نماز خوندن باشید مثل مننن🦋الله اکبر💮💮⚘💮💮خدامحافظ انسان های دل پاک مهربان 
مطمعنی من از خیلیا درخواست اسم شرکت کردم تا اینو میگم بلاک میکنن ولی این یکی عکس فرستاده وضعیت شر ...

سلام عزیزم چیشد واقعی بود یا ن؟

خ‍‌س‍‌ت‍‌ه ک‍‌ن‍‌ن‍‌ه م‍‌ی‍‌ش‍‌ه ب‍‌رات ای‍‌ن #زن‍‌دگ‍‌ی وق‍‌ت‍‌ی روح‍‌ت ب‍‌ا س‍‌ن‍‌ت #اخ‍‌ت‍‌ل‍‌اف س‍‌ن‍‌ی داش‍‌ت‍‌ه ب‍‌اش‍‌ه..!🚶‍♀

کد معرفتو بزار من فردا نصبکنم کدتو بزنم

سلام

کد معرفم اینه

cdh1b

شما برنامه آبانک‌و از بازار یا مایکت نصب کن بعد از وارد کردن کد عبور که باید ترکیبی از حروف انگلیسی و عدد باشه وارد برنامه بشین و احراز هویت و انجام بدین بعد از اون یکی دوساعته پیامک بانک میاد اگر تایید شدین وارد برنامه بشین براتون نوشته کد معرف خود را وارد کنید کد منو باید بزنید بالا کد معرفم و نوشتم برا گرفتن کد معرف اختصاصی برا خودتون هم راهنماییتون می کنم