2777
2789
عنوان

بسته بندی در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19715 بازدید | 64 پست
یعنی مواد رو برات بفرسته تو بسته بندی کنی؟ نه فکر نکنم کلاهبرداری باشه

مطمعنی

من از خیلیا درخواست اسم شرکت کردم تا اینو میگم بلاک میکنن

ولی این یکی عکس فرستاده

وضعیت شرکتم فعاله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو من دستگاهشو خونه دارم ، ببین چی میگه بهت 😂

اگه قبول کرد پس درسته 

اگه بهونه آورد بدون کلاهبرداریه

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

ازمن میشنوی اصلا به این بسته بندیای که اولش بهت میگه پول واریزکن بعد واست میاریم اعتماد نکن. من خودم یه بار سرهمین بسته بندی سرم کلاه رفت. توی دیوار هم پره ازین آگهیا.. بااینکه میدونن کلاهبرداریه و خیلیا هم بهشون گزارش میدن ولی بازم منتشرمیکنن واصلانم براشون مهم نیس که ملت سرشون کلاه بره. 

یکی آشناهامون پول داده بود بهشون یکماه پیش کلاهبرداری بود همین گیاه دارویی گفته بودن هس

واقعا؟؟؟

چطوری میتونم بفهمم واقعیه

میدونی قبلیا خودشون پیگیر بودن تا پیام میدادم ج میدادن

ولی این به زور جوابمو میده یعنی ان هست ولی نمیاد بخونه

میدونی میگم زیاد پیگیر نیس انگار نیازش نیس

ازمن میشنوی اصلا به این بسته بندیای که اولش بهت میگه پول واریزکن بعد واست میاریم اعتماد نکن. من خودم ...

من یکی تو تلگرام پیدا کردم، باز اون پول نمیخواست میگفت 50 نفر اد کن تا واست کار بفرستیم

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
مطمعنی من از خیلیا درخواست اسم شرکت کردم تا اینو میگم بلاک میکنن ولی این یکی عکس فرستاده وضعیت شر ...

حالا چقدر حقوق میدن؟؟ 

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️