2777
2789
عنوان

بسته بندی در خانه

| مشاهده متن کامل بحث + 19709 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه میگه برچسب ما درج شده روش برچسب خود شرکتشون رو میگه

اگه تحقیق کردی و واقعا درست بود میشه منو تگ کنی یا درخواست بدی، منم خیلی به کار نیاز دارم، منم انجام بدم ممنون ازت😘

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
چطور؟

اخه منم خیلی دنبال همین بسته بندی بودم، یه سری که سرم کلاه رفت، اونم پول خواست اولش، بعد مثلا زده بود هر 100تا بسته بندی کش مو 5 میلیون و... یا قیمت های فضایی تر 

این به نظرم راست میاد چون دستمزدش منطقیه

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 

هر کاری که پول بگیره کلاهبرداری هست من خودم چند وقت هست برنامه آبانک بانک آینده رو نصب کردم و ازش درآمد دارم به ازای هر یه نفر که با کد معرف من حساب رایگان نصب کنن با آبانک پنجاه تا صد هزار تومن می گیرم خداروشکر تا الان راضی بودم مشکلی پیش نیومده و حتی من با بانک آینده هم تماس گرفتم 

اسی منم پیام دادم اون کار رو بهم گفت۲۸۴ هزارتومن بزن وایه دستگاه لیبل زن به این کارت که واسه شرکت  واینا 

دوست شوهرم عطاری داره ازش پرسیدیم گفت که به احتمال خیلی زیاد کلاهبرداریه،منم منصرف شدم

اسی منم پیام دادم اون کار رو بهم گفت۲۸۴ هزارتومن بزن وایه دستگاه لیبل زن به این کارت که واسه شرکت  واینا 

دوست شوهرم عطاری داره ازش پرسیدیم گفت که به احتمال خیلی زیاد کلاهبرداریه،منم منصرف شدم

با فتوشاپ میشه هزار تا از اینا ساخت باور نکن کلاه برداری

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚