اگه قبل از اون آدم شاد بودی ،زندگی خوبی داشتی ،موفق بودی! بله بعد اونم همینه فقط زمان لازمه
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
پس بعد یه مدت ک بگذره باز همون آدم میشی ،فقط یه دوره یگذر داره
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
تو رو خدا جدایی در مرحله نامزدی رو طلاق تلقی،نکن خود قانونم شناسنامه رو پاک میکنه چ اصراریه انقد بزرگش کنی کما اینکه حتی طلاق بعد عروسی هم اتفاق عجیبی نیست ضریب هوشی شما،جدی یا شوخ بودن شما،تحصیلات شما... تغییر ک نمیکنه شما هویت خودتون رو دارین فقط از ۱لنتخاب برگشتین همین
بدیش اینه از مردای فامیل تا غریبه هااا همه نظر بهت دارن.😕😕
بنظرت این مال قدیما نبود؟آخه الان دخترای ۱۲ ساله م بقول خودشون رل دارن و کلی تجربه ی مگو... همه هم اینا رو میدونن شاید محیط ها فرق داره اطراف من طلاق انقد تابو نیست
عزیزم من رفتم تاپیکهای قبلیتون خوندم اصلا اصلا نگران بعد جدایی نباش یهمدت اذیت میشی ولی بعد زندگی عادیتو میکنی این آدم اصلا مناسب نیست فردا میرفتی باهاش زیر یه سقف به کثافت کاریاش ادامه میداد و بیشتر زجرمیکشیدی کسیکه سی سالشه باباش براش تصمیم میگیره خرج عروسیش میده که آدم زندگی نیست بخدا اگه تا آخر عمر مجرد بمونی بهتره تا با این آدم بری زیر یه سقف دلتو آروم کن با اینکه این آدم اصلا لیاقت زندگی مشترک نداره بعدا کسی سر راهت قرارمیگیره که خودت بگی الهی شکر که این آدم از زندگیم رفت اصلا غصه نخور
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞
فدات گلم.خوبیش اینه خودت به این درک رسیدی که این آدم مناسب ازدواج نیست فردا تکیه گاه نمیشه واست چون اول باید از خانوادش اجازه بگیره و حاکمیت هم نمیشه و مهمتر از اون چشم چرونی هست الهی یه آدم خوب بیاد سر راهت زندگیتو قشنگ کنه
تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞