2777
2789
عنوان

عههه😐

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 27 پست
اگه مقصر توبودی ازش معذرت خواهی کن و گذشته رو فراموش کن

من همیشه مقصر هم نبودم خودم پیشقدم شدم 

و الان دوستم مقصره 

دیگ  نمیتونم غرورمو زیر پا بزارم 

اگ براش مهم بودم اینکارو نمیکرد

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خودمم نمیدونم چرا کلا فکر کردن به گذشته ها همش حس و حال متفاوتی داره دیگه    

ولی حسی که بعد فک کردن به گذشته میگیریم خیلی سنگینه 

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اگه براش مهم باشی خودش میاد سمتت

امیدوارم 

من برای هیچکس مهم نیسم 

اینو به مرور ادمای اطرافم بهم ثابت کردن:)

من با این آهنگ فیلم دارم از 12 سال پیش دقیقا اون فیلم میاد جلو چشمم حس افسردگی بهم دست میده که این ...

هععی من ک بااین اهنگ میرقصم٫٫٫: امان از خاطره های بد و خوب

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

امیدوارم  من برای هیچکس مهم نیسم  اینو به مرور ادمای اطرافم بهم ثابت کردن:)

چرا دیگ برای من دوستا و دوستی ها بی اهمیت شدن؟؟؟! دلم میخاست میشد همشون حذف میکردم

شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆      باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای  🖤    کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️‍🩹

چرا دیگ برای من دوستا و دوستی ها بی اهمیت شدن؟؟؟! دلم میخاست میشد همشون حذف میکردم

همچنین 

من الان به این نقطه رسیدم 🙃

واقعیتش تو اون فیلمی که من از 12 سال پیش دارم ما هم داشتیم میرقصیدیم     اینکه اینهمه سال ...

اوهوم برا همین میگن موقع خاطرات آهنگ گوش ندین 

چون ممکنه بعدا اون خاطره خوب ب خاطره بد تبدیل بشه و اون اهنگ یادت بیاره اون خاطراتو

اوهوم برا همین میگم موقع خاطرات آهنگ گوش ندین  چون ممکنه بعدا اون خاطره خوب ب خاطره بد تبدیل ب ...

هنوزم خاطره ی خوب و به یاد موندنی ای هست برام

فقط مشکل اینجاست که چرا انقدر زود گذشت

ممنون