2777
2789

بچمو تو سنجش پیش از دبستان رد کردن درحالی که خیلی باهوشه شعر و حروف الفبارم بلده میخوام ببینم اشنای شما میتونه واسم کازی بکنه انشاالله هرچی از خدا میخواید بهتون بده حاجت روا بشید به حق امام زمان🙏

شاید بچت خودشو لوس کرده جواب نداده سوالها واست هوشارو برو بگو دوباره تکرارکنن بگو رفتیم خونه گفته خودمو لوس کردم تابهم جایزه بدن ‌.یکنفرازفانیل ما بوش خودشو لوس کرده تا بهش شکلات بدن جواب نداده بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انتظار می‌ره خدای عادل به افرادی که صف عمومی رو رعایت نمی‌کنند و دنبال دور زدن مساواتن؛ خیری نرسونه!

عزیزم بچه من باهوشه وقتی مسئولین اونجا انقد عقده دارن که قده بچه من که ۱۱۸هست و زدن ۱۱۲میگن همینی که هست وقتی میبینن بچه شعرو مثل بلبل میخونه ولی لی لی نمیره عقده میکنن شما جای من بودی چیکار میکردی همچین میگی دور زدن صف انگار دارم نون میگیرم از دستتون

خخخخخخخخخخ خب برو همینو با مدیریت همونجا درمیون بزار مدارک پیش دبستانی شو ببر واحدکاراشو کاردستیاشو ...

اصلا مگه زبون میفهممن هرچقد گفتم گفت بچتو ببر اموزش پرورش ناحیه ۴اونجا تست تخصصی بگیرن

عزیزم بچه من باهوشه وقتی مسئولین اونجا انقد عقده دارن که قده بچه من که ۱۱۸هست و زدن ۱۱۲میگن همینی که ...

مدارک بهداشت رو حتما ببر حتما پیگیری کن کصافتها رو بهشون سر جاشون برو آموزش و پرورش قسمت سنجش بگو بچم قدش اینه مدارکشم اینه بچم ترسیده ازشون جواب نداده  و......حتما پیگیری کن خدایی ناکرده اسم رو بچت نمونه که دورازجون بگن مدرسه استثنایی بره

اصلا مگه زبون میفهممن هرچقد گفتم گفت بچتو ببر اموزش پرورش ناحیه ۴اونجا تست تخصصی بگیرن

خب ببر حتما پیگیری کن بهتر بزار تخصصی ذبگیرن اصلا به بچتم استرس وارد نکن بگو من مطمعنم تو باهوشی همه سوالا رو جواب میدی قوی هم هستی میتونی یه عالمه لی لی بری 

بخدا گرفتار شدم از استرس مغزم کار نمیکنه دیگه

همین استرس رو به بچت منتقل می‌کنی بچه می‌ترسه اصلا دعپاش نکنی .ولی آروم آروم چتصاویر عقب مانده های ذهنی ومدارس استثنایی رو نشون بده بگو وقتی خودتو قوی نشون ندید به همه نگی قوی هستی اشتباهی باید بری با اینها درس بخونی ولی من مطعنم جواب همه سوالا رو میدی همون سوالا و تو خونه باشه تکرارکن بزن گوگل سوالات تست سنجش دبستان ازش بپرش

ممنون عزیزم حتما مرسی از لطفت

✔️ آیا در صورت ارجاع به سنجش تخصصی، دانش آموز حتما به مدارس استثنایی خواهد رفت؟

✔️ همان طور در این مقاله به آن اشاره شد، ارجاع به سنجش سلامت تخصصی ضرورتا به معنای استثنایی بودن دانش آموز نیست و گاهی با درمان کوتاه مدت، مشکل برطرف خواهد شد