2777
2789
عنوان

چرا ما زنا باید پریود بشیم؟😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2172 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون حتما انجام میدم

کل راه های درمان درد پریود اصلاح سبکه ، من دکتر هم رفتم و گفت برای کاهش درد اصلاح سبک کن ک نوشتم 

بعدا پول دستت اومد برو سونوگرافی

❤️

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡
کل راه های درمان درد پریود اصلاح سبکه ، من دکتر هم رفتم و گفت برای کاهش درد اصلاح سبک کن ک نوشتم&nbs ...

ایشون درست میگه اسی

من با اصلاح رژیم غذایی تنبلی تخمدانمو کنترل کردم و تقریبا راحت باردار شدم و تاحدی عوارضشو رفع کردم از همه مهمتر اینکه چن ماهه قرص نمیخورم و سرماه پریود میشم. ولی خب سخته خیلی سخته باید از خیلی چیزا دست بکشی

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

اینو بگم بترسی بیشتر  من ن کیست دارم ن تنبلی وپریودمم سروقت هس زایمان طبیعی هم کردم یبار  ...

وای با تمام پوستو استخوانم درکت کردم

منم بعضی وقتا فکر خودکشی یا تغییر جنسیت میزنه به سرم خیلی بدهه

اخه هربار ما درد میکشیم باید قرص بخوریم کولی دوا درمون تا کی باید تحمل کنیم

تا یائسگی یحتمل 😑

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

خوبه با این همه درد که میگی حال و حوصله تاپیک زدنم داری من یه زمانی درد داشتم اگه کسی باهام صحبتم می ...

دوتا قرص خوردم تازه دیروز روز اولم بود:)

بعضی وقتا حالم واقعا اینجوری میشد

بخاطر داشتن رحم هستش آیادیگر حیوانات ماده هم پریود دارن یهو به ذهنم رسید..

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞