2777
2789
عنوان

واقعا چرا ؟؟؟

47 بازدید | 7 پست

چند وقتی هست که همه اطرافیان دارن خواب می بینن برام خواستگار اومده . حتی خودمم همین مدل خواب ها رو میبینم 

البته واقعا خودم رو سرگرم یک هدف خاص کردم و ذهنم رو از ازدواج دور کردم و اون قدری هدفم برام مهمه ، ازدواج برام مهم نیست 

حالا فقط برام جای سواله چرا این همه آدم ( حتی خودم ) خواب می بینن برام خواستگار میاد ؟؟

آیا تعبیرش می تونه همون رسیدن به هدفی باشه که میخوام ؟؟ یا ممکنه همون خواستگار منظور خواب ها  باشه ؟؟ چون شنیدم بعضی خواب ها ظاهرش یک چیزه اما مفهوم و تعبیرش یک چیز دیگه 

البته خدا شاهده خرافاتی نیستم ولی دیگه خدایی طبیعی نیست پنج شش نفر در یک بازه زمانی  خوابی رو ببینن که شبیه هم باشه 

🌙🌸🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شنیدم خواب رو هرجور تعبیر کنی همون جور میشه

وای خدا از دهنت بشنوه 😍😍 من خودم میخوام حتما به هدفم برسم 

شاید این فامیلای من همشون هوس شام عروسی کردن 😂😂 به خدا اینقدر زنگ میزنن و میگن که فکرم رو به هم ریختن 

🌙🌸🌷

وای خدا از دهنت بشنوه 😍😍 من خودم میخوام حتما به هدفم برسم  شاید این فامیلای من همشون هوس شام ...

❤️‍🩹🫂 انشاالله خیر

من خودم دوبار دیدم ک خواب رو همون جور تعبیر کردن و همون جور شد 

مامانم یه بار خاب دیده بود ک داره تو چاه ميفته و بابام دستشو میگیره بع آبجیم ب خنده گف تعبیرش اینه بابا امسال بخاطر ت. مامان کابینت های اشپزخونه رو عوض میکنه

و پدرم بدون اطلاع ما و هفته بعدش کابینت سفارش داد هرچند مهم نبود اما ب ام عجیب بود ک همون جور شد ک تعبیر کردیم🥲 تازه یه خاب دیگه آبجیم رو مامانم تعبیر کرد ک همون جور شد واقعا