سلام خوشگل خانوما، من وسایل جهیزیم خیلی زیاده جوری ک مثلا 18سرویس استکان فقط مدلهای مختلف دارم، بعد آشپزخونم بزرگه و کابینت هم زیاد دارم ولی متاسفانه جای همه وسایلم نیست ی عده رو کارتن گرفتم گذاشتم تو کمد دیواری ، چرخ گوشت و مخلوط کن و قهوه ساز ،سرویس سینی رو استند و جا ادویه ای و ی سری بانکه و سرویس کارد و چای ساز رو چیدم رو کابینت ، حالا هی میگم جمع کنم همشو بنظرتون خلوت قشنگتر نیست؟ ی نظر بدین چجوری شیک تر میشه
اره بابا حتما جمع کن فقط گوشت کوب برقی اسپرسو ساز ماکروفرتو بزار رومیز بقیه رو جمع کن منم خیلیییی جهیزیه دارم اصلا از کارتن درمیاوردم مثلا چند شب پیش آب پرتغال میخواستم وسیله رو ازداحل کارتن برداشتم باز کارم تموم شد گذاشتم سرجاش
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من برا جهیزیه م دوست استکان داشتم با دو دست لیوان همین الان خواهرم سه دست پارچ و لیوان داره با دوسه دست استکان همش چیز جدید میاد پس کی میخوای اونا رو بگیری تا آخر عمرت همینا رو استفاده کنی تموم نمیشن