2777
2789

بچه ها خیلی استرس دارم دفعه قبل رفتم فقط شیاف دادن ولی نتونستم دووم بیارم فشارم افتاد دکترم گفت نمیتونی یه ذره دیگه دووم بیاری داشتم از هوش میرفتم گفتم نه،،بعد الکی گفت لوله ت باز شده،،ولی حامله نشدم ،،چون برا بچه اول م باز سه سال پیش با عکس رنگی باردار شدم،،،ولی برا بچه دوم نمیشم،،حالا میخام برم یه مرکز دیگه میگن با بیحسی ه ولی میترسم بازم درد بکشم باز نزارم انجام بدم،،حالا شماها رفتیم با بیحسی یکم کمک م کنین ببینم کسی با وجود بیحسی بازم درد کشیده؟؟؟؟

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پنجشنبه رفتم با بی حسی کامل  لوله هام کاملا باز بود  دردشم مثل پریود شدید بود همین&nb ...

ای وای چرا پس درد کشیدی

ن بابا لازم نیست والا دردش اونجوریاام ک میگن نیست

چرا خواهر من درد بعد از سزارین تونستم دووم بیارم ولی اینو نه با اینکه دوتا شیاف زدم،،نفس بند اومده بود بخدا از درد،،خودم میدونم لوله هام بسته ن که این همه درد کشیدم،،،ولی سر بچه اولم پیش همین دکتر خودم انجام داد م درد ش اندازه درد پریود بود

من دو بار با بیهوشی رفتم بعدشم درد داشتم یکم  لوله هام هم باز بودن هر دو بار

بعدش حامله شدی عزیز م؟