2777
2789
عنوان

خیلی از همسرم ناراحتم😔

129 بازدید | 2 پست

شوهرم خیلی پول قرض میده خودمونو به سختی میندازه واسه بقیه.

همش به پس انداز دست میزنه و قرض میده تا الان ۳۷ تومن بیرون داره.

چند روز پیش رفته شهرستان اونجا نمیدونم به کی ۳ تومن قرض داده که گفتن تا اخر هفته میریزن که نریختن. واسه خودمون کلا ۲ تومن موند که اونم بخاطر اینکه بذاره رو رهن هم از پس انداز برداشت هم نصف اینو گذاشت خلاصه یک تومن دیگم تموم شد.

منم حقوق دارم درامدمون متوسطه ولی خب قسط و... زیاده.

حالا بمن گفت پول شارژو بده گفتم نمیدم از پولی که هرماه فقط واسه خرج خودم میذاریم کنار(یارانه ۶۰۰ تومن فقط واسه یسری وسایل خودم بقیش خودش میگیره) هیچی رو کارتش نبود. منم ندادم چون تاحالا خیلی همینم دادم. حالا از دوستش ۱۰۰ تومن گرفته واسه شارژ خیلی حالم بد شد. ناراحتم واقعا نمیدونم کارم درست بود یا نه.

چرا باید اینقد پول قرض بدی که واسه ۱۰۰ تومن بری خودت قرض بگیری.

بهشم گفتم مگه نگفتی ۳ تومن میاد گفت خب حالا نیومده منم گفتم بمن ربطی نداره.

حس میکنم لازم بود این کار کنم تا دیگه اینقد بی فکر پول قرض نده ولی خودمون تو خرج موندیم.

پس اندازی هم که داریم برای اینه که تا تابستون باید ۱۵۰ م پول بدیم واسه ماشین.

پولا را تو کارت خودت نگه دار. برا خرجیش هر وقت خواست بزن به کارتش. البته بشین با  منطق راضیش کن که این کار به نفع زندگیتونه

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
پولا را تو کارت خودت نگه دار. برا خرجیش هر وقت خواست بزن به کارتش. البته بشین با  منطق راضیش کن ...

اول رو کارت من بعد بخاطر کاری مجبور شدیم برداریم همشو حالا ریخته رو کارت خودش ولی حالا که دیدم این کارو کرده بازم گفتم باید بریزیم روی حساب من

بخدا انگار عابر بانکه هرکی پول نداره به شوهر من زنگ میزنه با اینکه وضع مالی ما از تمام خانوادش پایین تره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.